• Morinad
    Na kicsit hosszabban elidőztem a játékban. Azt kell mondjam, hogy ez szörnyű. Ennyire használhatatlan játékot még béta állapotban sem láttam.
    Attól félek a kész verzió még a Darkfall színvonalát sem fogja elérni.
    Lovaglás közben mindenbe beleakad az ember (kövek, fák, bokrok) amiből aztán csak reloggal, vagy azzal sem lehet szabadulni. A víz az egy katasztrófa. Átesel a folyó/tó vizén, majd a víz alatti mederben találod magad, ahonnan nincs kiút, mert a víz nem ér le odáig. A végén a ló annyira bebugzott, hogy leszállni sem tudtam róla.
    A területek annyira kihaltak, mintha atomháború után lennénk. Se állat, se semmi. Npc-k mozdulatlanok, néhol félig a talajba süllyedve.
    Ikonokhoz se felirat vagy tooltip, se sehol egy magyarázat.
    Az ablakok kinézete botrány. Még bétának is. A betűtípusok szánalmasak, a C64-ek korában láttam ilyet utoljára. Egymásra írófó, olvashatatlan szövegek, nem működő vagy bugos csúszkák, elfelejtődő beállítások, stb.
    A karakterek modelljei iszonyatosak. A tervezők nem ismerik az anatómiát, vagy csak nem szeretik. Lehet hogy az évszázad legcsúnyább emberi modelljére hajtanak. (kipróbáltam az emberi fajt, de annak a modellje is ugyan olyan förtelmes, mint a többi)
    Persze van benne szép táj, jó a lovaglás feelingje, meg az erdők.
    Ahhoz hogy ebből elfogadható játék legyen elképesztően sok munka kell még.