style=\"height:299px; width:796px;\" frameborder=\"0\" scrolling=\"no\">
-
DragonKnight #1302 Hmm én kb. ha 2x voltam bent eddig vagy 10 percig utoljára vagy egy hónapja, szóval lehet hogy mar nem igaz amit mondok.
Nekem 2 dolog nem tetszett benne.
1. Halászfaluban ébredtem mindig, aminél még egy temető is vidámabb, élettel telibb volt. Nem tudom hogy hol az a rengeteg béta tesztelő aki széthordta a játékot. Lehet hogy úgy jártak mint akitől én kaptam az a acc-ot. Nekem adta ingyen mert pl. "I cannot stand anymore this shit" (idézet az acc. tulajtól mikor elküldte email-ben a hozzáférést).
2. Grafika. Még szép is lehetne de az art directort talán fel kellene húzni az első fára. Nem a polir hiányzik elsősorban (pedig abból is hozhatnának egy pótkocsis IFA-ra valót), hanem ami személy szerint nekem a legjobban zavaró az a "vihar előtti sötétség", amit is it lehet látni a képeken. Van valami "napból" jövő fény de az ég az olyan sötét mintha mindjárt nyakunkba szakadna az évszázad jégesője.
Ha az egész világ ebben a borongós alkonyati, viharos stb. megvilágitásban van akkor a grafika se fog pontot kapni rengeteg játékostól.
Majd benézek ha ebből lesz valami egyáltalán ha mar van egy ingyen acc-om, de nem adok neki nagy jövőt a jelenlegi helyzet mellett.
Előfog jönni a DF szindróma, hogy van egy jó ötlet, de a pénztelenség miatt egy csiszolatlan gyémánt lesz, amit csak a legelvakultabb fanok fognak tolerálni. A patch-ek és contentek is azon a szinten fognak jönni. (Lásd DF első "expansion" aminek a tartalma más MMO-ban egy emergency patch méretével hasonlitható össze).