Komolytalan#40
Az tény hogy erősen benne volt a dologban a WAR megjelenése, de ahhoz képest amilyen fos volt a beta 1-2 hónapja, most már elég játszható. Nagyot fejlődött a public beta alatt. Igaz, sokminden OP, de 10000 hivatásos teszter nem produkált volna annyi test-caset, mint amennyit 10 millió játékos logjából ki lehet nyerni. A te gondolatviteled alapján - "fizetek 1 szolgáltatásért,ELVÁROM, hogy tölük telhetően jól csinálják" - elég lett volna egy closed beta, se friends and family, se open beta, se semmi nem kellett volna a Lich King megjelenése előtt. Sőt, 3.0 patch sem. Szerintem nem mind1, hogy mennyit fizetsz a szolgáltatásért. Mert ha mondjuk 10 ezer teszter bérét is kellene fizetned, akkor nem ennyi volna a játék, mint amennyi.
A megjelenés időpontja fix volt, azt tudni lehetett, hogy előtte 1-2 hónappal jön a patch, ami teljesen felborítja a BC-t (ugyanígy volt classic idején is). Ha ez tényleg nem tetszett, akkor fel tudtad volna vagy 2 hónapra függeszteni a fizetést. Ha tényleg nem tetszett volna, hogy 1-2 hónapig OP leszel, és heroic instákat szólózol.
"Ha 1 magasabb szintű öli helyetted a mobokat,kevesebb xp-t kapsz jóval,mintha egyedül ölnéd..fura hogy ezt nem tudtad...HA instában húzzák,az más..."
Azért nagy karival gyorsabb boostolni sokkal. Egy instába bemegy a lock, beagroz mindent, felseedel pár mobot, aztán a láncreakció miatt elpusztul vagy 100 mob. 100x10XP>1x100XP.
A pacifista illető nyilván nem a leggyorsabban tolja. BG daily 10-es szinttől van (csodálom hogy ezt nem tudod). Viszont kb 1 év alatt elért L65-re, ami azt jelenti, hogy még így sem reménytelen a 70-es szint elérése számára. Az értelme ugyanaz mint a meele hunternek, a L10-re 375-ös mininget elérő illetőnek, meg a többi extrém dolognak. Megmutatni, hogy ilyet is lehet. Egyébként az archivement rendszernek mi értelme? Kb ugyanígy semmi. Mégis azt tolja most mindenki, pedig se lootot, se semmit nem ad.
"Ja,és mielött elkezdenél sirni,hogy akkor miért játszom,elárulom: a baráti társaság miatt...de elhatároztam,a blizznek még 1 dobása van,utána egyik játékához se nyúlok (az SC2 bejelentés betette a kaput)"
Ez meg egyéni probléma. Én EA játékokkal voltam így egy idő után, de én mégegy dobást se adtam nekik. Jelenleg kb ott tartunk, hogy még így is a Bliz a legkorrektebb fejlesztő. Bár az Activison egyesülés nem tett jót nekik, az tény.