84
-
#44 // a BC egy kieg potenciálisan nem nagyon hozott újakat.Ugyanis ahoz hogy azt játszd kell az eredeti...Ahogy az LK nál is cask azért mert az megejelenik nem fog senki elkezdeni wowozni mert high end tartalom:) -
#43 Jó elismerem akkora bukás nem volt,de rókabőr wowos barátaim mondják hogy nekik nagyon semmi újjat nem mutatott.És am a Bc elött játszottak már 9-10 millióan szóval nem duplázta meg a játékosok számát:) -
Carbine #42 Elöszőr is köszönöm az okfejtést, de nem voltál túl következetes.
"...És a warcraft trilógia is jóval korábbi, vagy legfeljebb egyidős bármilyen más pc-re vitt fantasy történettel."
Ez úgy hülyeség, hogy már fáj. A Warcraft világot a Blizzard találta ki, és elöszőr az 1994-es Warcraft: Orcs & Humans programba adaptálták. A Warcraft világa sok más már létező kitalált világből merített ihletet, mint példáúl a Warhammer, A Gyűrűk úra, sőt talán még egy kis Star Wars is érezhető benne, de ebbe nem mennék bele. Ezzel szemben A Gyűrűk Ura világát Tolkien 1937-ben kezdte megalkotni, illetve megálmodni. Persze amennyiben úgy értetted, hogy pusztán játékba adaptált fantasyként volt első, úgy ebben az esetben is tévedsz. A Dungeon & Dragoons is korábban került monitorra, és még ezen kívűl is számtalan más, már a 80'-as évek végén adaptált fantasy világ létezett. Ezeket felsorolni felesleges részemről, kis utánna járással magad is megbizonyosodhatsz róla.
"Az pedig, hogy leszaroztam más mmo-kat azért volt, mert azok is."
Ezen jót röhögtem... Ez olyan, mintha azért mondanád valakire, hogy idióta,
mert zsemlét vesz, annak ellenére, hogy te válltig állítod, hogy a kifli a jó.
"Nagyjából a riportban is megfogalmazták, hogy ezek olyan összegányolt, gyorsan piacra dobott szutykok, amik egy kicsit részesülni akarnak a wow megérdemelt sikeréből."
Mivel ezt egy Blizzard alkalmazott nyilatkozta, meglepődtem volna, ha bármi mást állított volna. Olyan emberre hivatkozni az igazad bizonygatásában, aki eleve elfogult, eléggé logikátlan.
"Hát remélem jól megbukik mind, mert a wow egyetlen kiegészítőjében több kreatív újítás szokott lenni, mint egy ilyen "vadonat új, és innovatív" mmmorpg-ban."
Ez nézőpont kérdése. Egy vadonatúj MMOG alapból hátrányból indul, mint egy 3-4 éve futó aktív program, ahol a megjelenő kiegészítők készítésekkor már lehetőség van a felhasználok ötleteinek, gondolatainak implementálására. Ezzel ingyen juthatnak kreatív ötletekhez, sőt, még fizetnek is érte, hogy leírhassák az ötleteiket. A fejlesztés alatt álló programok esetében túl nagy az anyagi kockázat, figyelembe véve a puszta fejlesztési kötségeket és szükséges hardver háttér, illetve annak üzemeltetéséhez szükséges szakember gárdát, így nem mindig adatik meg kockázatos, de talán valóban innovatív ötletek beírása az alap programba, ezt a legtöbb esetben a kiegészítőkkel szokták betenni a játékba, így csökkentve a költségeket, mind rövid, mind hosszű távon, hiszen egy ma kigondolt ötlet, ha csak 2-3 év múlva is kerül be, attól még lehet ugyan olyan jó, viszont kidolgozására már nem kell több erőforrást pazarolni, mivel a papír eláll magától is a fiókban.
"Ha tényleg veszi majd valaki a fáradságot, és készít egy wow-hoz mérhető színvalú játékot, akkor annak a sikerének én fogok a leginkább szurkolni, hogy legyen változatosság, de azt képtelen vagyok üdvözölni, hogy összegányolt szarokkal, és undorító hype-al (AOC) próbálnak piaci részesedést szerezni, és ezzel csökkenteni a wow játszhatóságát. Mert ha valaki(k) elvonják a játékosokat, az ennek a típusú játéknak árt, ezért védem a wow-ot, és nem másért."
Ezzel csak annyi problémám lenne, hogy a WoW se úgy lett ennyire elterjedt, hogy kiraktak egy 30x50 cm-es posztert minden videójáték forgalmazó üzlet hátsórészébe. Ott is erőteljessen működött és még ma is működik a PR gépezet. Elég csak az SG.hu-t nézni. Amennyiben itt felbukkan egy MMO-val kapcsolatos hír, illetve cikk, az az esetek jelentős többségében a WoW-al kapcsolatos.
Mellesleg azzal, hogy az új "szarok" puszta reklámmal elcsalják az embereket a WoW-tól, és ezzel rontják az általa okozott játékélményt, eléggé értelmetlen. A több szerveres megoldás miatt amúgy is törekszenek arra, hogy adott szerver (realm) optimálissan legyen kihasználva, az pedig, hogy valaki átvált egy másik játékra, az az ó szuverén joga, tetszik vagy sem.
Ilyen indokkal én meg hibáztathatnám a WoW-ot, mert megjelenésekkor sok EVE játékos tért át rá... igaz többségük már rég visszatért, vagy mindkettőt játsza.
Szerintem jó dolog az, hogy kiállsz amellett amiben hiszel, amit szeretsz, csak ennek sose szabad úgy történnie, hogy ennek érdekében mások munkáját ócsárolod. -
Komolytalan #41 Én nem nevezném azt bukásnak, ami megduplázza az előfizetők számát. Szerintem a lotro seggét csapkodná a földhöz negyed annyi előfizetőért, amit a BC hozott a blizznek. -
Komolytalan #40 Az tény hogy erősen benne volt a dologban a WAR megjelenése, de ahhoz képest amilyen fos volt a beta 1-2 hónapja, most már elég játszható. Nagyot fejlődött a public beta alatt. Igaz, sokminden OP, de 10000 hivatásos teszter nem produkált volna annyi test-caset, mint amennyit 10 millió játékos logjából ki lehet nyerni. A te gondolatviteled alapján - "fizetek 1 szolgáltatásért,ELVÁROM, hogy tölük telhetően jól csinálják" - elég lett volna egy closed beta, se friends and family, se open beta, se semmi nem kellett volna a Lich King megjelenése előtt. Sőt, 3.0 patch sem. Szerintem nem mind1, hogy mennyit fizetsz a szolgáltatásért. Mert ha mondjuk 10 ezer teszter bérét is kellene fizetned, akkor nem ennyi volna a játék, mint amennyi.
A megjelenés időpontja fix volt, azt tudni lehetett, hogy előtte 1-2 hónappal jön a patch, ami teljesen felborítja a BC-t (ugyanígy volt classic idején is). Ha ez tényleg nem tetszett, akkor fel tudtad volna vagy 2 hónapra függeszteni a fizetést. Ha tényleg nem tetszett volna, hogy 1-2 hónapig OP leszel, és heroic instákat szólózol.
"Ha 1 magasabb szintű öli helyetted a mobokat,kevesebb xp-t kapsz jóval,mintha egyedül ölnéd..fura hogy ezt nem tudtad...HA instában húzzák,az más..."
Azért nagy karival gyorsabb boostolni sokkal. Egy instába bemegy a lock, beagroz mindent, felseedel pár mobot, aztán a láncreakció miatt elpusztul vagy 100 mob. 100x10XP>1x100XP.
A pacifista illető nyilván nem a leggyorsabban tolja. BG daily 10-es szinttől van (csodálom hogy ezt nem tudod). Viszont kb 1 év alatt elért L65-re, ami azt jelenti, hogy még így sem reménytelen a 70-es szint elérése számára. Az értelme ugyanaz mint a meele hunternek, a L10-re 375-ös mininget elérő illetőnek, meg a többi extrém dolognak. Megmutatni, hogy ilyet is lehet. Egyébként az archivement rendszernek mi értelme? Kb ugyanígy semmi. Mégis azt tolja most mindenki, pedig se lootot, se semmit nem ad.
"Ja,és mielött elkezdenél sirni,hogy akkor miért játszom,elárulom: a baráti társaság miatt...de elhatároztam,a blizznek még 1 dobása van,utána egyik játékához se nyúlok (az SC2 bejelentés betette a kaput)"
Ez meg egyéni probléma. Én EA játékokkal voltam így egy idő után, de én mégegy dobást se adtam nekik. Jelenleg kb ott tartunk, hogy még így is a Bliz a legkorrektebb fejlesztő. Bár az Activison egyesülés nem tett jót nekik, az tény. -
Komolytalan #39 Meg hogy a csapat PvE része gagyi. Szóval az 1 PvP játék. Abban viszont tök jó, vannak benne nagy ötletek (pl pvp taunt).
Mellesleg WHO élből úgy ált hozzá a dologhoz, hogy a 2. legsikeresebb MMO szeretne lenni a WoW mögött. Vagyis van realitás érzékük is, mert ezt kb simán elérhetik. -
#38 Ha nem vetted volna nem is neked válaszoltam. Az ilyen üres fejű embereket egyszerűen ignorálni szoktam. Szövegértelmezésed a toppon van amúgy:) -
#37 //Hogy a wow kiegjei kreatívak?:D A BC akkora bukás volt hogy a fal adta a másikat.Szóval nem tudom mit makogsz a kreativitásról.Szerintem menj vissza aknakeresőzni. -
#36 Úristen ember..Szar a Lotro grafikája?:D Ezt ugye nem gondoltad komolyan?Jáccotál te vele? Olyan messze van a wow grafja a lotroétól mint Makó Jeruzsálemtől.Szóval aztmondod jó a wow története?És gyűrűk ura egy szar?Nem tudom hogy melyik jelent meg filmben,illetve melyiknek olvasták többen a történetét.Ráadásul a wownak történetét nem egy híres író hanem egy halom elcsépelt fejlesztő találta ki és vetette papírra(szoftverre) /arra nem gondoltál még hogy a lotróban nem véletlenül ürültek ki azok a helyek amerre te jártál? -
Etinger #35 Az élet nagy problémái :P -
#34 Annyira vagyok megszállott, hogy gyakorlatilag minden mmo-t próbáltam, és lassan fél éve semmilyen pc játékot nem játszom...
Így próbáltam a lotro-t is, förtelmes irányítás, rossz grafika, elnéptelenedett realmek. Ha most belogolok egy közepesen népszerű wow realmre, és kreálok egy lvl1-es karaktert, 5 percen belül emberek tömegébe futok. Ezt lehet multiplayer-nek hívni, a lotro nem ilyen.
Amúgy már a w3 sztorija is messze fölülmúlta az egész Gyűrűk Urát, ami persze szintén nem egy rossz történet (kár, hogy ez a lotro-n már nem érződik). És a warcraft trilógia is jóval korábbi, vagy legfeljebb egyidős bármilyen más pc-re vitt fantasy történettel. Ehhez adódik még hozzá, hogy mai napig ez az egyedüli általam ismert nem jó vs. rossz rendszerű történet, amiből pc játék készült. Régen rossz egy mmo-nak, ha az indulása pillanatában kell fölépítenie azt a világot, hátteret, amiről szólni akar. Többek között ezért is kivételes a wow.
Az pedig, hogy leszaroztam más mmo-kat azért volt, mert azok is. Nagyjából a riportban is megfogalmazták, hogy ezek olyan összegányolt, gyorsan piacra dobott szutykok, amik egy kicsit részesülni akarnak a wow megérdemelt sikeréből. Nincs is mmorpg siker, wow siker van, amit a mostanában nagy hype mellett megjelenő tucatszarok próbálnak mmorpg általános sikernek hazudni. Hát remélem jól megbukik mind, mert a wow egyetlen kiegészítőjében több kreatív újítás szokott lenni, mint egy ilyen "vadonat új, és innovatív" mmmorpg-ban. Ha tényleg veszi majd valaki a fáradságot, és készít egy wow-hoz mérhető színvalú játékot, akkor annak a sikerének én fogok a leginkább szurkolni, hogy legyen változatosság, de azt képtelen vagyok üdvözölni, hogy összegányolt szarokkal, és undorító hype-al (AOC) próbálnak piaci részesedést szerezni, és ezzel csökkenteni a wow játszhatóságát. Mert ha valaki(k) elvonják a játékosokat, az ennek a típusú játéknak árt, ezért védem a wow-ot, és nem másért. -
Carbine #33 Mégis miben volt első a WoW??? Természetessen aktív előfizetők körében első az MMOG-k között, de a mondatodból itélve te valamilyen másfajta elsőségre gondoltál.
Amennyiben lehetséges, légyszíves mondd meg mire gondoltál ezzel kapcsolatban, hogy én és a többi ember, akik szerinted csak szarral játszanak, megvilágosodhassanak.
Nem azzal van itt probléma, ha valaki orrvérzésig védi kedvenc szabadidö töltésének tárgyát, pusztán annak stílusával és az érveléseinek ténytelenségével. Itt látszik ki az aki igazi megszállott... az elfogult emberek legtöbbször csak saját igazukat bizonygatják és teszik mindezt hibás vagy hiányos érveléssel, légből kapott gondolatokkal. -
#32 Húzzál innen a ******.A wowon kívül rengeteg más jobb nál jobb mmorpg található.Igény kérdése kinek mi tetszik.Amúgy a Lotro PVE ben oda vissza veri a wowot,sokkal szebb és kidolgozottab világ ráadásul a történet is ottvan.Wow csak annak köszönheti a sikerét hogy az"elsők között jelent meg" és volt alatta egy nagy warcraft rajongói réteg.Akkoriban azért nem volt akkora választék bár voltak akkor is nagyon jó mmorpg-k.Szóval menj vissza játszani,és ne is gyere ide fel plz -
cateran #31 A pala nerf csak poén volt,csak lemaradt a smiley:) Amúgy uram bocsá,de kissé amatőr munkának tűnik ráereszteni 1 patchet élesben a serverekre..vagy ptren nem jöttek ki a problémák? (mert volt/van belőlük rendesen)
Illetve: fizetek 1 szolgáltatásért,ELVÁROM, hogy tölük telhetően jól csinálják..hát ez minden csak nem jó...és hagyjuk a dumát hogy nem kötelező fizetni(a pénzt ugyanis ELŐRE fizetem és nem utólag)
Ha 1 magasabb szintű öli helyetted a mobokat,kevesebb xp-t kapsz jóval,mintha egyedül ölnéd..fura hogy ezt nem tudtad...HA instában húzzák,az más...
Nem öl a csóka? De jó neki..már csak az érdekelne,hogy felfedezésekkel és pacifista questekkel, illetve BG dailykkel (ohh hányas szintől is van?) mennyi idő alatt lett lvl 65? Illetve mi értelme az egésznek?Hogy bebizonyítsa,a wow nem agyatlan grindelés? Pedig az...ez olyan mintha azt bizonyítanád,hogy gyalog is jó elmenni a szomszéd városba...de persze autóval jobb,gyorsabb,kényelmesebb...
Ja,és mielött elkezdenél sirni,hogy akkor miért játszom,elárulom: a baráti társaság miatt...de elhatároztam,a blizznek még 1 dobása van,utána egyik játékához se nyúlok (az SC2 bejelentés betette a kaput) -
Norbry #30 Tesó nem tudod mennyire a számból vetted ki a szót :D
Egy az egyben úgy van ahogy leírtad. -
Herkulles #29 AWhO-t, egyedül a gépigényé vetheti vissza, nagyon ram igényes, és felsőkategóriás gépeken is rendesen megizzad a gép nagyobb pvp-knél, ostromoknál, pedig a játékosok zöme még a kezdő területeken járnak. -
#28 Lotro egy rakás sz*r, csakúgy, mint az összes többi mmo. A wow nem csak annak köszönheti a sikerét, mert első volt, hanem mert fel is tud mutatni valamit. Hozzá képest az összes mmo szánalmas, és felfoghatatlan, hogy képesek emberek ilyenekkel játszani, amikor van wow is... -
#27 Megszokás kérdése,én Lineage 2 vel kezdtem és akárhányszor estem neki a wow-nak már nem nagyon tudott lekötni.De ez fordítva is így van általában. -
Wuhy #26 így van, grindelés az egész, pvp lószar, geartől függ minden, semmi kombó, szar grafika....amúgymeg az összes kivéve a guild wars, ami végülis nem mmo hanem corpg deh tökmind1... -
tomcsa4 #25 LOL :D (Igazad van.) -
Komolytalan #24 Most úgy őszintén, level 1-en milyen küldit vársz? Hajts végre egy agyműtétet SW királyán? Magasabb szinteken vannak bonyolultabb küldik is. 20+ alaptípus van, nézz utána. Lich Kinggel bejön még jópár típus.
Plusz ehhez még hozzájön a csapatjáték része, amely komolyabb része 70-en (kiegtől 80-on) kezdődik. -
Komolytalan #23 Engem nem érdekelnek azok a kötekedő kis g.cik, akinek érvük egy se, csak a pofájukat jártatják. -
Cleawer #22 Az EVE-t a kedves ccp egyre jobban cseszi el.Ha igy folytatják akkor nem sokat lehet nekik jósolni,pedig igéretes játék lenne... -
tomcsa4 #21 Te is véded azt, ami téged érdekel. Nem? -
#20 De megnézném azt a "komoly kocka" arcod amikor ezt leírod. :D Némelyek teljesen beleélik magukat a virtuális világukba és véres szájjal védik, hihetetlen. :) -
#19 a blizzardon kívül szerintem nincs más cég, akinek meglett volna az anyagi, techinkai és szellemi háttere ahhoz, hogy egy ilyen hihetetlenül aprólékosan kidolgozott világgal rendelkező mmót megalkosson. Mestermű, tényleg, hihetetlenül zseniális az egész. Aki szereti a fantasyt, az tuti nem tudja abbahagyni, annyira magával ragad ez a gyönörű világ.
Az már más kérdés, hogy néhány hónap után lv60 lettem, aztán 1-2 hónap high-end raidelés után meguntam, abbahagytam, de az early game részért nagyon megérte. (mondjuk ez volt az első mmo, amivel játszottam, és utána se nagyon tudtam már élvezni egyet sem, pedig néhány trialt kipróbáltam. Jelenleg az egyetlen, amivel szívesen játszogatnék egy kicsit, ha lenne időm, az az EVE Online.) -
Szefmester #18 szal a küldik nem a "menj és ölj meg mókusokat hogy elhozz nekem 30 bojtos mókusfarkincát"? mert más küldetéssel nem nagyon találkoztam max a menj és beszélj ezzel, meg azzal a fickóval. -
Komolytalan #17 Én is találkoztam a héten spirit gemes rugóval, szóval aki nem ért hozzá, és nem olvas utána, annak tényleg nem jó játék a WoW, és hamar megunja, mivel nem fog elérni semmit se benne. -
#16 elvagy tévedve :)
amiket felsoroltal az mind F2P mmo, ellenben a wowal es tarsaival(Lotro, WAR, hogy csak az elottem levo hsz-ekbol idezzek) ami fizetős :) te se varhatod el hogy egy ingyenes mmo felerjen egy olyan jatekhoz ahol millio dollarok vannak a hatterben :) so amit irtal nem mervado :)
OFF:
ellenben a Runes of magic :D .... ami eleg jo lesz:D batran allithatom :):P -
Komolytalan #15 A PvE-s megjegyzésre egy cikk:
http://blackravens.net/2008/01/09/all-we-are-saying-is-give-peace-a-chance/
Az illető már L65 azóta úgy, hogy nem ölt meg se mobot, se playert... Szóval ennyit a grindelésről, meg az azzal szerezhető tengersok XPről.
Mob öléssel akkor tudsz sok XP-t elérni, ha egy (vagy több) max level karakter húz. Mivel akkor 1 lövés 10 mob, nem 10 lövés 1 mob. Amúgy a küldizés sokkal effektívebb a szintezéshez. -
Camouflage #14 Ez sem igaz. A WoW sokkal tobbrol szol, mint mesz es gyilkolsz. Ha csak errol szolna nem lenne olyan sikeres amilyen. A WoW a csapatjatekrol szol es a questekrol. -
Camouflage #13 Kamu, hogy tobb expet szerzel PVE-vel, mint peldaul questelessel.
Hany mobot kell kinyirnod ahhoz, hogy annyit szakits, mint adott esetben egy questtel, ahol sok esetben csak egy valakit kell lezuznod/megszerezned/etc. ?
Ezzel jott nekem az atomkocka szomszedom is, aki szerint menjek PVE-zni ... ha PVE-re vagyom, akkor maradok a Silkroadon es 24/7-ben botolok (ugyanis ott maskepp nem lehet fejlodni). -
#12 Nem értem a WoW sikerét. Játszottam 2-3 hónapot, annyiról szól a játék, hogy mész és ölsz. Dögunalmas. De az összes MMO ilyen. -
Carbine #11 OFF:
EVE-online -ban nincs gond az egérrel, és nem is kell valamilyen mobokat gyilkolni szint lépéséhez.
Amúgy WoW-ban mióta nem a PVE az amivel leginkább XP-t lehet szerezni, kiváltképpen kezdő karaktereknél?
Mellesleg, attól még nem kéne minden MMOG-t lehúrogni, pláne, ha ki se próbáltad mindet.
ON:
"Az emberek nem veszik észre, vagy talán csak nem gondolnak bele abba, hogy a Blizzard már a WoW indulása előtt is vezető szerepet töltött be az online játékok terén, és csaknem nyolc évvel korábban jelent meg ebben a szegmensben."
Kérdem én, hogy milyen formában? Azért itt nem kéne a Battle.NET-re hivatkozni. Ennyi erővel akkor meg a Gamespy ért a legjobban az Online játékokhoz.
Eléggé úg hangzik az interjú eleje, mintha azt akarnák bemesélni, hogy a Blizzard találta fel az MMOG-k alapvető struktúrális rendszerét. Azért ehez már kell arc. -
sylvanor #10 Egyébként az előző hsz-em teljes mértékben igaz, DE
a 9dragons-nál érdekes volt, megnéztem a trailereket, mivel több van, ti is nézzétek meg:
http://www.youtube.com/watch?v=N_kiZQaE7KA
http://www.youtube.com/watch?v=DFCYFPWOGtU
http://www.youtube.com/watch?v=Y3yxOzej4do
http://www.youtube.com/watch?v=SmDs2wWh-BA
http://www.youtube.com/watch?v=a3KphJa-2DM
DE!!!!
ez ne tévesszen meg, engem megtévesztett, ugyanolyan mint a többi sz*r mmo, annak ellenére, hogy a trailerek elég jók.
-
#9 zomg -
sylvanor #8 én eddig egyzserse, de egszerse találtam olyan mmo-t mint a wow, kipróbáltam és játszottam többel is, Silkroad, 9dragons, 2moons, Cabal, Last Chaos. De egyiktől se a várt eredményt kaptam. Az összes mmo-t elb*sszák azzal, hogy mind a sok100 level, abból áll hogy megölünk 50000millió mobot és ezt kell élvezni, q*rvára élvezetes lehet hó napokon át azzal szenvedni, hogy levelezzük a karinkat szintenként 500 dög megölésével. Na tehát el is mondtam, ezzel nagyon el van b*szva az öszes, hangúlyozom: AZ ÖSSZES mmo, kivéve a WoW.
Akármennyi mmo-val játszanék, egyiktől se kapnám meg részben se azt amit a wow-tól.
És a wowyal ellentétben az összes mmo-nál az a rohadt egeres irányítás, nagyon sz*r. -
Komolytalan #7 Nem is értem miért nem a Hello Kittyvel játszol, ahelyett, hogy itt sírsz. Az a 9 9 éves szint, hogy egyik oldalról nyávogsz a szerverleállások miatt (egész verziójú patch napon mekkora bűn már ez), másik oldalról meg azzzzonnal pala nerfet követelsz. Egyébként tessék, légy vele boldog:
http://blackravens.net/2008/10/16/retripala-nerf/
P.S. Aki nem abszolúte f.szláma, az enélkül is verte a retri palát. Csak éppen ugyanúgy komolyan kell már venni, mint bármi más PvPben erős classt. -
Gear #6 A Lotro nagyon jó csak tán a megfelelő pvp rész hiánya meg a harcok - pld wowhoz mérten - elnyújtottsága miatt nem játszák annyian , viszont a pve rész szerintem mestermű lett. Hangulata, grafikája, játékmenete s kraftrendszere bizonyos értelemben komoyabb is lett csak emiatt talán inkább rétegjáték lett mint a wow , melyben egyszerűbb maga a játékmenet. Nem ugy értem hogy a Lotro ban ez bonyolult de szerintem a wow jelentősen egyszerűbb és hát a tömegnek ez kell. Én wowzom mert a legtöbb ismerős ezt tolja és ez nagyon lényeges szempont , csak ezen szempont miatt nem Lotrozom (kipróbáltam s tetszett nagyon).
Age of Conan ... hát nagyon "fájdalmas" volt szakítani vele . Rettentően megtetszett a játék harcrendszere , világa , grafikája de sajna valami hiányzott belőle ami WoW-ban,Lotro-ban megvan. Pedig első látásra szerelem volt ;). -
cateran #5 Pedig jobban tenné:D Bár 9 éves Vér Isvánokból mindig megél majd...de nem kicsit nevetséges,hogy minden nagyobb patchnél behal a serverpark és napokig tart mire rendbehozzák...és ha a kieg nem lesz megfelelő szintü (a OP palákról nem is beszélek,ha nem veszik őket gyorsan visszább,vagy mindenki pala lesz vagy abbahagyják)akkor bizony kkthxbb wow:)
Szvsz az achievments rendszer tetszik,de az nem hogy annyira lebutitottak mindent a játékban,hogy a hello kitty is kihívás ehhez képest:D