• Match
    Nekem áprilistól tegnap előttig terpeszkedett a gépen. Eleinte úgy gondoltam hogy egészen meg lehet szokni. Idővel rá kellett jönnöm hogy igazából szar az egész (azért fél évet adtam neki, tehát nem lehet azt mondani hogy csak belenéztem).
    A notim nem olyan bika hogy a dx10-es játékokat vigye, ezért inkább dx9-be indítottam mindent (dx10-es kártya ide vagy oda).
    A probléma az volt vele, hogy egyre többször dobálta a kékhalált. Pl kikapcsolásnál, néha a 2 monitor miatt hülyült meg, ki be kapcsolgatta őket stb stb. A kedvencem hogy az utóbbi időben már úgy indult, hogy problémákat talált a gépen, és ő szeretné kinyomozni...A kedvenc videolejátszómat nem szereti az aero, amit meg is oldott annyival, hogy "egyszerű" módba váltott, amiben csak az a hiba, hogy néha kinyírta a videokártyát (és persze egyre gyakrabban).

2 dolog tetszett a vistában, az egyik az energiakezelés, amire egy sokkal (de nagyon sokkal) jobb alternatívát találtam xp-re, a másik hogy a tálcán a hangerő ikonon látom hogy mennyi hangerő van adva rá (baszott fontos dolog, megleszek nélküle).

Esküszöm minden bizalmat megadtam a vistának, de eddig bírtam.