• Komolytalan
    #22
    "Természetesen a Gw2 százszor jobb lesz bármelyik rókabőr Blizzardos játéknál"
    Ez kicsit úgy hangzik, mint hogy "De ha én 1x lefekszem Claudia Schifferrel, az de jó lesz". Egyrészt nem tudod milyen lenne (lehet szarabb mint a szomszéd Juliskával), másrészt meg ha ébren vagy ne álmodjál - sose fog összejönni neked:-D
    WoW nem pvp játék, ez tény. Nem is akar az lenni - ez is tény. Pvp balance nincs benne. Ha megnézzük a különböző arénákat, főleg a 2v2 ill. 3v3-ban van 1-2 felállás ami jó, de az összes lehetséges felállásnak ez töredéke, 1-2%.
    Mondjuk ez leginkább abból következik, hogy:
    1. Nem 5 perc egy másik játékos leölése, mint a WAR-ban (ami lehet számodra a szomszéd Juliska, ha érted mire gondolok, igaz pénzbe kerül).
    2. Nem tök ugyanazokat a spelleket tudja minden játékos, csak más néven meg grafikával. Ráadásul a CC-k mennyisége, típusa is különböző classonként (WAR-ban alig van CC pl).
    3. A WoW PvE játék, arra van (nagyjából) balanceolva, hogy 25 fős környezetben minden classból (nagyjából) egyenlő számúra legyen szükség. Ehhez szükséges a classok szimbiózisa - egyes classokat a kimagasló teljesítmény alapján visznek raidekre, másokat a kimagasló support miatt.

    Egyébként pici gonoszkodás: Ha annyira imba (lesz) a GW2, akkor a GW1 is az nem? Akkor meg miért is várod annyira a 2. részt, hiszen az első is maximálisan kielégíti az igényeidet, nemdebár? Pláne hogy ingyenes, gondolom ez is nagyon fontos szempont, mivel ha nem volna az, már régen WAR-t nyomnád (pvpre az való).