• Benedekco
    láttam már nem egy olyan egyenletet táblázatotokban amiktől az excel egyenesen meghülyült, de OO hiba nélkül kezelte (nem volt hibás az egyenlet)
    a Microsoft sztem sosem teszi magát 100% OO kompatibilissé mivel ha jól mutatná az oo file-okat akkor nem mutogathatnák, hogy az mekkora fos... sok ilyen és ehhez hasonló dolgot művel a picipuha, ez nem meglepő, csak ocsmány...
    Én sem értem hogyan lehet ingyenes terméket ilyen szinten fikázni... kritizálni lehet a javulás érdekében, de ez, hogy "szar/fos/kukábavele" ez röhely... akinek ez tetszik az használja csak nyugodtan, akinek meg nem az használjon olyat ami önmaga szerint jobb... ingyen van emberek! nem kell mindenkinek isteníteni, nem kell mindenkinek ezt használni, csak ne tessék mán ilyen mértékben anyázni rá...
    amúgy at sem értem, hogy a picipuha mi a csöcsért ad ki évente új ofíszt... Nekem jelen helyzetben bőven elég volna egy office 95 is... minden benne volt ami kellett... és sztem ezzel nem vagyok egyedül... és lehet hogy vannak kis irodák ahova szintén elég lenne... biztos vagyok benne, hogy vannak helyek ahova viszont "kevés", namost csak azt mondom, hogy mi a szarért nem képesek egy ilyen "régi" progit inkább bugmentesíteni és kompatibilissé tenni újabb rendszerekkel aztán olcsójért adni, de asszem ez inkább csak költői kérdés volt, válasz: PÉNZPÉNZPÉNZ
    Nekem egy problémám volt az oo 2-vel az pedig a tempó, nem mondom, hogy ofísz qrvára gyors, csak hogy gyorsabb nála... ezt leszámítva jó kis cucc