Azon személyek véleményeit várnám, akiknek már van implantált foguk
  • Balumann
    #22
    Nekem is örökölten rosszak a fogaim, több fogamat gyökérkezelték, kb. 4-et húztak (vagy 5-öt). Ráadásul a fogorvos ahova sulival vittek elég rossz orvos volt.
    Csak azt tudom javasolni, hogy több fogorvos véleményét is kérd ki, mielőtt ilyenbe belevágsz.
    Csak ajánlani tudom, a 2. kerületben van egy jó fogászat, oda jártam (illetve még fogok azthiszem), bár drága, ott tényleg a lehető legjobban kezelik.
    A bal felső szemfogamat kérdeztem több helyen, hogy mit lehet vele csinálni (gyökérkezelve volt, 3x tömték és kiesett, látható rész nem nagyon maradt belőle :( ), 2 helyen kihúzták volna, másik helyen azt mondták, hogy nagyon sok idő lesz, műteni kell amihez máshova kell menni, stb. Aztán végül ott a 2. kerületben megcsinálták pár alkalommal, és szinte fájdalommentesen (végleg gyökérkezelték, csapot raktak bele, most ideiglenes fog van).
    dentalcoop

    Legalább 200ezer Ft elment (és még a korona kelleni fog egyszer, ha lesz pénz, az sem olcsó) összesen sajnos, de legalább rendbe rakták a fogaimat, kevés fájdalommal. Egy vizsgálatra szerintem mindenképpen érdemes elmenni, mielőtt ilyen dologba belevágsz.