• bvalek2
    #143
    mi olyat állitottam, amit már bebizonyitottak hogy nem igaz, és oltári nagy hülyeség.

    Két kilométeres hozzászólásban fejtegettem, de te nem reagáltál rá semmit. Ekkor érdemelted ki a Strucc-lovagrend nagykeresztjét.

    ha találnak akármiylen leletet, ami nem passzol bele az evolúciós elméletbe, és nem tudják bebizonyitani hogy hamis, vagyis hogy igazi a lelet, akkor simán elhalgatják és nem beszélnek róla

    A 20. században számos olyan lelet került elő, ami teljesen felborította a korábbi nézeteket:
    - Először is, az volt elfogadott, hogy ember mindig is volt a Földön, és hosszú ideig tartott, mire megemésztette a tudományos közösség, hogy nem így van.
    - Aztán meg voltak róla szentül győződve, hogy az emberiség a felséges Európából származik és nem az alantas Afrikából, és hosszú ideig tartott, mire keresztülverekedte magát az igazság (miszerint mégis csak Afrika az emberiség bölcsője).
    - A neandervölgyi ősember szellemi képességei is megérnének egy misét. Ugyanis kimondatlan tétel volt, hogy az ember az evolúció csúcsa, és hogy csak mi értük el a beszédképesség szintjét. Erre kiderült, hogy a neandervölgyi ősembereknek talán még nálunk is fejlettebb agyuk volt, és a mi alfajunk sikere szinte csak a szerencsén múlott (nem volt megírva, hogy mi fogunk atombombát, csíkos fogkrémet, internetet gyártani).
    - A következő sokk, hogy a csimpánzok génkészlete modernebb mint a mienk, de még emlősökként sem a fejlődés csúcsa vagyunk, a madarak sokkal fiatalabb és fejlettebb nálunk, aztán lehetne még beszélni a madarak és a madármedencéjű dinoszauruszok rokonságáról, a T-rex testtartásáról, stb.

    Ezek mind arra példák, hogy a leletek szemben álltak az uralkodó nézettel, és mindig a leletek győztek. Ez eddig kizárólag a hamis leleteknek nem sikerült, mint amikre te is hivatkoztál...