Avagy mi tanítja ma az embereket élni
  • Balumann
    A média csak egy eszköz, amit sajnos többnyire butításra használnak fel. Meg kell tanulni kiszűrni az értelmes dolgokat (ha van ilyen), illetve mielőtt véleményt alkotunk valamikor, megvizsgálni több "szemszögből" és elgondolkodni azon (persze csak amin érdemes).

Szerintem a politizálást 1-2 topikban meg lehetne tűrni (vitát nyitni felesleges erről), főleg ilyeneknél, hiszen a média elég gyakran foglalkozik ezekkel a témákkal ugyebár, és nagyon nem mind1, hogy milyen oldalról közelít.
    Ugyebár egy nem rég történt tüntetést be lehet mutatni úgy, hogy *az áruló rendőrök megakadályozták a nép akaratát*, és úgy is, hogy *a rendőrök megakadályozták a város romba döntését*, de ez most csak eltúlzott példa.

Az internetnek köszönhetően azért már elég sok helyről lehet információkat szerezni. TV-t én is nagyon ritkán nézek, jobban megéri letölteni a dolgokat, híreket is neten olvasok ha érdekelnek.

Szó volt még az ilyen "buta" műsorokról (Győzike, Mónika, stb.), hát ezeket én is inkább betiltanám, de akit jó kedvre derít és kikapcsolódást jelent neki, miért ne nézze (ha nem tanulni akar belőle akkor sztem nem veszélyes), bár én azért a zene hallgatást, játszást, beszélgetést jobbnak tartom.