Elképzelt, tervezett, megépített gépek rakétahajtóművel, gázturbinával vagy anti-gravitációval
  • OKkultist
    #632
    Mondom, hogy aki nem tudja mit és hol kell keresni, az valami mást fog találni, nem az igazi okot. Egy étteremben felpattan valaki, az kiabálva, hogy segítség megmérgeztek, utána összeesik és meghal, nyilvánvaló, hogy agyi értágulat a halál oka, mi más lenne. Az ikertestvére is ott volt amikor a belga "befektetőkkel" tárgyaltak:

    Stanley Meyer's bizarre death at age 57 ended work that, if proved valid, could have ended reliance on fossil fuels.

    People who knew him say his work drew worldwide attention: mysterious visitors from overseas, government spying and lucrative buyout offers.

    His death sparked a three-month investigation that consumed and fascinated Grove City police.

    "Meyer's death was laced with all sorts of stories of conspiracy, cloak-and-dagger stories," said Grove City Police Lt. Steve Robinette, lead detective on the case.

    If Stephen Meyer was shocked at his twin brother's collapse and death, he was equally amazed at the Belgians' response the next day.

    "I told them that Stan had died and they never said a word," he recalled, "absolutely nothing, no condolences, no questions.

    Nyilván összeeksüvés-elmélet, persze, hogyne, aki kilát a fejéből (hogy finoman fogalmazzak) az nem erre gondol, hanem , hogy egy csoda, hogy 1998-ig életben hagyták.

    [URL=http://www.dispatch.com/live/content/local_news/stories/2007/07/08/hydroman.ART_ART_07-08-07_A1_4V77MOK.html]A Colombus Dispatch így emlékszik 2007-ben (próbálják befeketíteni is, de még így is az "összeesküvés-elmélet hívőket" igazolja a történet[/URL]