Elképzelt, tervezett, megépített gépek rakétahajtóművel, gázturbinával vagy anti-gravitációval
-
Pares #264 Hát kb. azok az oldalak, amiket belinkeltem, ugyan olyan tudományos magyarázattal rendelkeznek, mint amiket ti ide irkáltok. És nem össze vissza jöttmentek irták, hanem mérnökök, tudósok, vagyis okos emberek. Csak persze belinkelem, ti leszarozzátok, és ha el is olvassátok, akkor is olyan apróságokba köttök bele, aminek már csak nagy ivekben van köze az egészhez. Én se hiszek a számmisztikában, de ami tény, az tény. Miért kell ezt is leszarozni, lehet hogy csak puszta véletlen, hogy ezek az "összefüggő" események mind 911-edikén történtek, nem tudom, ez nem is izgat ennyire. Megasztán a rabszolgás részbe, ami csak egy fél mondat, beleköttök hogy mekkora marhaság, aztán ebből kikövetkeztetitek, hogy a többi része is az, mikor nem. Gratulálok. Majd én is igy állok a ti "tényeitekhez". A többi részéhez, amit már számtalanszor belinkeltem, nem szólt hozzá senki. Persze vki mondta itt, hogy jajj már 5 éve ezt magyarázza, hogy hülyeség, na persze...