859
Elképzelt, tervezett, megépített gépek rakétahajtóművel, gázturbinával vagy anti-gravitációval
  • [NST]Cifu
    Kicsit visszanéztem azokra a régi szép időkre, 2005 nyarán-őszén, amikor az NWO topic a csúcson volt. (Általában) értelmes diskurzus, normális hangnem, tartalmas vita olyanokkal, mint MrZed01, Keeper2, John Wayne, Humanember41st... Ehhh, de azok az idők elmúltak...
  • Pares
    Miért? Ő tán e világon kivüli? :-]
  • Saintgerman
    Ha tudást akarsz szerezni 'egy olyan személyről', aki a 'másik relativitást' is megismerte, javaslom Stewart Swerdlow-ot.
  • Gundark 1 1
    Ez a Te szádból különösen jól hangzik.
  • Pares
    Nem a "kráter" belsejében gondoltam az égés nyomokra, hanem az épület külsején, ahol csak sima égésnyomo kvannak, semmi becsapódás hely.
  • Pares
    "-A szétterjedő benzin miatt kisebb tűzvész alakult ki, de egyfelől a mennyiség viszonylag csekély volt, másfelől a tűzoltóknak sikerült úrrá lenniük a helyzeten (e téren egyébként egyes vélemények szerint az E.S.Building jobb volt, mint a WTC! A vasbetonból és téglából épült toronyház jobban bírta a lángokat, mint az acélszerkezetű rokona)."

Ez mondjuk magától értetődő és logkius is.
  • Pares
    "-A B-25-ös leszálláshoz készülődött, kis sebességgel, mintegy 200-220km/h-val repült, és még így is átszakították a leszakadt darabok (a szárny és a motork) az épület falát."

Hmmm. A sokkal nagyobb 757-es erre nem volt képes.
  • Saintgerman
    Erre mondják, hogy vak vezet világtalant...
  • Molnibalage
    Az asszem egy B-25 volt.
  • Gundark 1 1
    Idéznék Cifu-tól, a NWO topicból, 2005-ből.

Akkor egy érdekesség:
    1945 július 28.-án egy B-25-ös közepes bombázó a köd miatt eltévedt, és belerepült az Empire State Building-be a 78 és 79 szint között. A gép teljesen áttörte az épület falát, pedig az vasbeton volt, míg a repülőgép aluminium! Az eset sok érdekes vonatkozásának néhány eleme:

-A B-25-ös sokkal kisebb gép, mint a Boeing 757/767.
    -A B-25-ös leszálláshoz készülődött, kis sebességgel, mintegy 200-220km/h-val repült, és még így is átszakították a leszakadt darabok (a szárny és a motork) az épület falát.
    -A szétterjedő benzin miatt kisebb tűzvész alakult ki, de egyfelől a mennyiség viszonylag csekély volt, másfelől a tűzoltóknak sikerült úrrá lenniük a helyzeten (e téren egyébként egyes vélemények szerint az E.S.Building jobb volt, mint a WTC! A vasbetonból és téglából épült toronyház jobban bírta a lángokat, mint az acélszerkezetű rokona).
  • Pares
    Assziszem az Empire State Building volt az az épület, amibe még régebben egy repólő csapódott bele, még se dőlt le. :P Nos ezek szerint nem elég hozzá egy repcsi.
    Am remélem érted, hogy a 911-el kapcsolatban az ellentmondások nem is a merénylet körül vannak többségben, hanem a körülmények, előzmények körül.
  • dronkZero
    Ez az egész hisztéria nekem egyébként úgy jön le leginkább, hogy:

"Megtámadták az országunkat?! MEGTÁMADTÁK az Amerikai Egyesült Államokat!? Az nem lehet. Biztosan a kormányunk támadta meg saját magunkat. Az USÁt nem lehet megtámadni!"

Persze nem ez a lényeg, de érzek benne egy ilyen mellékízt is. De az biztos, hogy ez is szerez pár "hívőt".

Még arra, hogy "hivatalos magyarázat":
    Nem tehetek róla, hogy azokban a kérdésekben, amihez van lövésem, úgy látom, hogy a hivatalos magyarázat a helyes, az összeesküvő magyarázat meg hülyeség. Az _biztos_, hogy a WTC-t tönkre lehet tenni kettő darab utasszállítóval. Nem kell hozzá bomba.
    Az is biztos, hogy a Pentagont meg nem lehet lezúzni ugyanígy.

Mutass egy épületet, megmondom, hogy elég-e hozzá egy repülő!

Ezek azok, amiket biztosan tudok. Ezek azok a témák, ahol az összeesküvés oldali magyarázatok a szükségtelentől a lehetetlenig terjednek néha.

Felőlem még az is lehetséges, hogy a kormány kamikaze-pilótái zúzták le hatszorosan átfestett hererákos 757-essel, azt leszarom.

Csak ami hülyeség, az ne gyűrűzzön már tovább, mint "bizonyíték", meg ne én legyek már ezért az agymosott.
  • Pares
    Jah, és naon sorry az offért, de ezt még muszáj belinkelnem!!!

Michael Moore - Oscar-dij átadás

:P Shame on you! Mr. Bush!:P
  • Pares
    A link a rendőrre mégeccer :D
  • Pares
    Michael Moore dijnyertes filmjében, a Fahrenheit 911 nevű filmben volt egy elég bizarr rész. Oregon állam egész tenger partját egyetlen egy rendőr ellenőrizte!!! Rendőrautójával fel le járta az államot, s mit kapott a terrorista elháritás ellen? Egy szuper kézikönyvet. Itt a link erről a részről: URL=http://www.youtube.com/watch?v=fYJjlx_NSsM&feature=user]A magányos rendőr. Kb. 5:00-ától kezdődik ez a rész.[/URL]

Egyébként itt a link a filmre, ha vkit érdekelne. Egyébként nekem megvan magyarul ez, mtv-n adták eccer...
  • Molnibalage
    "egy vadászgép között talán tudnák külömbséget tenni, bár kitudja hogy a sokk hatása alatt miket hall az ember"

NY még más szempontból is rossz. Ugyanis a felhőkarcolók között a hang finoman szólva máshogy terjed, mint egy reptéren vagy a Pentagonnál...
  • Molnibalage
    Az utána levő furcsa dolgok és reagálások abból fakadnak, hogy az illetékeseknek sem volt fingjuk, hogy akkor most mi legyen. Erre nem készítettek fel senkit. Ilyenkor mi a teendő? Nem tudta senki...
  • Pares
    "TE meg tudnál különböztetni első hallásra egy vadászgép hangját egy utasszállítóétól? Én biztos nem."

Ez relativ dolog, mert én is voltam repülőnapokon, tipus szerint meg nem mondom melyiknek milyen hangja van, de azért egy nagy utasszálitó meg egy vadászgép között talán tudnák külömbséget tenni, bár kitudja hogy a sokk hatása alatt miket hall az ember. :D
  • Pares
    Nem is kell szemtanu, a furcsa magyarázások, képek, a történést megelőző dolgok és utánna történt dolgok untig elegek. Haj, hogy a képekben nem lehet hinni, jah, hogy ami előtte történt az nem is ugy volt, meg ami utánna se. Akkor csak maradunk simán a hivatalos magyarázaton. Ráadásul a hivatalos jelentésekben a WTC7-et meg se emlitik, we dont know állitják. Jah, akkor azzal nem is történt semmi.
  • Molnibalage
    "TE meg tudnál különböztetni első hallásra egy vadászgép hangját egy utasszállítóétól? Én biztos nem."

Én viszont igen. A helikorpterek jellegzetes típusainak is hallani a különböző hangját. A könnyebb civil helikopterek hangja erősen elüt a katonai gépekétől. Persze ebben az is benne van, hogy cirka egy tucat repnapon voltam és a ferihegyre menő gépek is itt húznak a fejem felett 25 éve..
  • Pares
    "Annyira szét van esve az egész... Egyfelől tényszerű tévedések, másfelől laikusok elképzelései, meghintve néhány lógva hagyott kérdéssel. Ez lenne a nagy összeesküvés "elmélet"? Viszont ti valamiért szeretitek..."

Hát kb. ez igy inkább a hivatalos mesére igaz. Nem csak a 911, hanem az ami előtte és utánna történt, az az, ami furcsa. De ti lekorlátozódtatok erre a két torony+pentagon ügyre. Mégha ezek meg is magyarázhatóak, akkor is ott van az a rengeteg véletlenül hasznot hozó és furcsa politikai döntés, ami mindezt megelőzte. Meg ami ezek után történt.

"Igen, alapvetően az a gond, hogy teljesen összemossátok az esetleg tényleg gyanús dolgokat a nyilvánvaló képtelenségekkel."

Az a baj, hogy hiába hozok fel gyanus dolgokat, mindet rögtön a sok nagy baromság témába soroljátok. Meg ha belinkelek vmit, amin esetleg van jópár gyanus dolog, arról ide egyik anti-összeesküvéselméletes se ir, inkább válaszol olyanra, mit könnyű megcáfolni. Megaztán könnyebb hülyének nevezni azt, aki a hivatalos verzsönben kételkedik, mint aki azt védi, nem?
  • Gundark 1 1
    Sokszor bebizonyosodott már hogy a szemtanúk nem hitelesek. Egyszerűen másként jár az agyunk. Pl ott a Titanic elsüllyedése. Voltak akik megesküdtek hogy felrobbantak a kazánok és hallották a robbanást. Voltak akik látták hogy még a viz alatt is égtek a fények. És voltak akik szerint tök sötét volt már akkor mikor engedték le a mentőcsónakokat. Az biztos hogy megrázó élmény lehetett amikor a gép becsapódott a toronyba. Plusz vegyük hozzá addig "biztonságban" éltek az amerikaiak és soha nem gondolták volna hogy a fészkükben ilyen megtörténik. Ami tény. Két repcsi ment a tornyokba. Egy valami ment a pentagonnak. És a pennsylvaniai gép. Cifut megkérem hogy a legközelebb erre jár akkor nem e tud valami olyan infót hogy mennyi készültségi vadász volt, és melyik bázison. Akkor meg igen hamar kiderül hogy reális e a lelövés sztori. Persze még ha "mögé is áll" az elfogó, valószinűleg igen intenziv forgalmazás van közte meg a parancsnokság között. Pánik ide, oda, nem hiszem hogy első szóra lelövik az égről. Még az oroszok is mikor a KAL-t lelőtték tépelődtek egy ideig.
  • dronkZero
    Igen, alapvetően az a gond, hogy teljesen összemossátok az esetleg tényleg gyanús dolgokat a nyilvánvaló képtelenségekkel.

Szelektálni kellene. Meg esetleg ha már valami tényszerűen cáfolva lett, akkor kéne nem felhozni két nappal később. Nyugi, még az orbitális faszságokon túl is marad még nektek mivel etetni a paranoiát.

Egyébként ne is várd, hogy _mindent_ megcáfolunk az összeesküvés elméletből, mert vannak dolgok, amiket nem is lehet. Például soha a büdös életben nem fog kiderülni, hogy az öreglány amikor a furgon tetején örömködő zsidókról beszélt, akkor az igazat mondta-e, vagy csak kapott párszáz dollárt a szerepléséért. Nincs vesztenivalója, nem ismeri őt a kutya se, a dollár meg mégiscsak dollár. Azt hazudik, amit akar. Az "oknyomozó" meg megkapja a nézettségét.

Vagy a másik, a Pentagonos szemtanús videó. Nem akartam nagyon reagálni rá, mert annyira szenzációhajhász, annyira kínlódik, hogy valami rejtélyeset alkosson, csak ott bassza el, hogy ezt látni is. Erőltetett, béna, hatásvadász.
    Aztán azok a rendkívül meggyőző szemtanúi beszámolók.
    "Csak egy hangos hussanást hallottam, mint amilyen egy vadászgép vagy rakéta"
    Biztosan sokszor lőttek ki már rá rakétát, hogy tudja, milyen a hangja. Na meg biztosan nap mint nap földközelben utazósebességgel közlekedő(nem fel-leszálló!) utasszállítókat hallgat közelről.
    TE meg tudnál különböztetni első hallásra egy vadászgép hangját egy utasszállítóétól? Én biztos nem.
    Vagy:
    "Az agyam nem tudta felfogni, hogyan lehetne ez egy repülő"
    Bizonyít ez valamit azon túl, hogy a csóka képtelen volt felfogni?

És ilyenek tömkelege. Most már úgy mégis, miért hihetőbb egy újságíró sztorija, akinek érdeke, hogy minél nagyobb "rejtélyt" tárjon fel, ráadásul _semmi_ felelőssége nincs, ha hazudik? Azért egy politikus többet kockáztat... (Nem Magyarország, ugye)

Annyira szét van esve az egész... Egyfelől tényszerű tévedések, másfelől laikusok elképzelései, meghintve néhány lógva hagyott kérdéssel. Ez lenne a nagy összeesküvés "elmélet"? Viszont ti valamiért szeretitek...

Na mindegy.
  • Molnibalage
    Elnézést kérek. Sajos ez én fejemben már összemosódnak, hogy ki mondta melyik hülyeséget.
  • Pares
    "Apróságok???? ALAPVETŐ fizikai elvekkel és tényekkel sem vagy tisztában. Egyesk még az általuk feltételezett púp helyét sem tudják belőni. Egy B737 és és egy B757 között nem tudtok különbséget tenni. Azt sem tudjákot, hogy a fegyverrendszerek hogyan működnek és mik azok, de folyamatosan robortepülőgéptől és egyéb ordas baromságokról hadováltok."

Megkérhetnélek, hogy ne általánosits?! Sajnos ez egy alapvető probléma ezen a fórumon.
  • Pares
    Egyeseknek sajnos komoly mondat értelmezési gondjai vannak. És még én kapok érte. Ez nem az első eset, sajnos.
  • Pares
    "Na akkor most lerepül a gépszíj. Tudod kit sértegess te kis senkiházi. A jó édes tudodkid a jöttment az... Aktív mérnökök vagyunk barátom."

LOL. Ezeket a jöttmenteket nem rátok gondoltam, hanem azokra, akikre ti gondlojátok hogy irták ezeket, ha érted mire gondolok.

"Összefüggő? Kinek a szemében? Egy paranoiás szemében biztos..."

Összefüggő, idézőjelben, mert mind amerikával és a vezetőikkel vagy a politikájukkal kapcsolatos.

Gundark, én nem hülyézek senkit, ellenben egyesekkel, akik megállás nélkül belecsempésznek pár sértő szavat a hsz.-eikbe. Nem rád gondolok.
  • Gundark 1 1
    A rabszolgás részekbe én kötöttem bele egyedül. Meg a sztálinosba is. Mert ezek ott vannak és egyként vannak kezelve. Engem hülyézhetsz nyugodtan, engem nem zavar. Persze mondjuk még azt sem értem hogy miért kell a katonai gépet civilnek álcázni mikor lehetne vinni civil gépet is. Az elmélettel vitázom. Nem mindegy hogy valaki tervez és végrehajt egy terrorakciót, vagy pedig "csak" gátlástalanul kihasználja a saját érdekében. Erkölcsileg nulla mind a két eset.
  • Molnibalage
    Ti kétkedők posztoltátok be barátom. Akkor most mi is a lényeges és mi nem? Na szórakozz a jó tudodkiddel. Inkább a 4-es metró ellen hadakoznál ilyen hévvel azt támogatnám is. Na az a nagy összeesküvés és nem az amiről ti írogattok.
  • Molnibalage
    "Hát kb. azok az oldalak, amiket belinkeltem, ugyan olyan tudományos magyarázattal rendelkeznek, mint amiket ti ide irkáltok."

Hát nagyon nem úgy tűnik. Számtalan mérnök van itt köztünk és érdekes módon egyetértünk egymással. Tudod az "oknyomozó" (rögöhjek?) műsorokban normális szakértővel nem nagyon találkozik az ember...
    ----

"És nem össze vissza jöttmentek irták, hanem mérnökök, tudósok, vagyis okos emberek."

Na akkor most lerepül a gépszíj. Tudod kit sértegess te kis senkiházi. A jó édes tudodkid a jöttment az... Aktív mérnökök vagyunk barátom.
    ----

"Csak persze belinkelem, ti leszarozzátok, és ha el is olvassátok, akkor is olyan apróságokba köttök bele, aminek már csak nagy ivekben van köze az egészhez."

Apróságok???? ALAPVETŐ fizikai elvekkel és tényekkel sem vagy tisztában. Egyesk még az általuk feltételezett púp helyét sem tudják belőni. Egy B737 és és egy B757 között nem tudtok különbséget tenni. Azt sem tudjákot, hogy a fegyverrendszerek hogyan működnek és mik azok, de folyamatosan robortepülőgéptől és egyéb ordas baromságokról hadováltok.
    ----

"csak puszta véletlen, hogy ezek az "összefüggő" események mind 911-edikén történtek"

Összefüggő? Kinek a szemében? Egy paranoiás szemében biztos...
  • Pares
    Nyilvánvaló, hogy ez a villanás nem olyan fontos dolog, és nincs is mit rajta tárgyalni, mert mondjuk természetes is, nade akkor minek kell erre a szarságra 20 embernek reagálnia?
  • Molnibalage
    "A villanás: nézz meg messziről egy nyíló ablakon megcsillanó napfényt! Pl egy lakótelepi ház ablaka kb 2 m2, ami ha tőled fél-egy km-re megcsillan, simán becsülheted a nagyságát 2-3-4 házfalpanel méretűre."

Egy csak 1-2km lenne. Mikor Szigetszentmiklósról autózik kifele az ember akkor a szemben levő budapesti TÉTÉNYI dombról is bevillannak az ablakokt, mint állat. Ez cirka 6 km légvonalban...
  • Pares
    Hát kb. azok az oldalak, amiket belinkeltem, ugyan olyan tudományos magyarázattal rendelkeznek, mint amiket ti ide irkáltok. És nem össze vissza jöttmentek irták, hanem mérnökök, tudósok, vagyis okos emberek. Csak persze belinkelem, ti leszarozzátok, és ha el is olvassátok, akkor is olyan apróságokba köttök bele, aminek már csak nagy ivekben van köze az egészhez. Én se hiszek a számmisztikában, de ami tény, az tény. Miért kell ezt is leszarozni, lehet hogy csak puszta véletlen, hogy ezek az "összefüggő" események mind 911-edikén történtek, nem tudom, ez nem is izgat ennyire. Megasztán a rabszolgás részbe, ami csak egy fél mondat, beleköttök hogy mekkora marhaság, aztán ebből kikövetkeztetitek, hogy a többi része is az, mikor nem. Gratulálok. Majd én is igy állok a ti "tényeitekhez". A többi részéhez, amit már számtalanszor belinkeltem, nem szólt hozzá senki. Persze vki mondta itt, hogy jajj már 5 éve ezt magyarázza, hogy hülyeség, na persze...
  • Garga Pitic #263
    #254 "Missile hits WTC!" videó, a szerző bizonyos Raptor0310
    "Sir! With all the respect and so on, sir, you are spreading bullshit, sir!"

1, A villanások:
    -adott az American Airlines festése: csillogó króm vagy lakkozott csiszolt alu
    -adott egy csupa üveg épület
    -adott egy szar felvétel, amelyen az épület elé érve már a gép szárnyai sem látszanak
    -adott valaki, aki azt mondja, látja, amint az ütközés előtt villan valami?!

Hogy mielőtt az árnyék és a gép érintené egymást? Az árnyék még csak látható, de hogy hol a gép orra eközben? Azt lát, amit látni akar, ezen a trotty felvételen legalábbis.

A villanás: nézz meg messziről egy nyíló ablakon megcsillanó napfényt! Pl egy lakótelepi ház ablaka kb 2 m2, ami ha tőled fél-egy km-re megcsillan, simán becsülheted a nagyságát 2-3-4 házfalpanel méretűre.
    A WTC tornyain kissé nagyobb üvegtáblák voltak és nem mezei átlátszó, hanem foncsorozott kivitelűek. Egész kis üveglap produkálhat ekkora villanást.

2. WTC 2 és a gép alján látható hosszú akármi
    A United Airlines festésmintája 1993-2004 közt:

-a törzs felső része szürke, a szárny alul-felül szürke
    -piros-sötétpiros-középkék csík középtájon
    -az alsó rész sötét kék
    -legalul végigfut egy szürke csík!!! amely a szárnybekötéseket tartalmazó törzsrész alján szakad meg, majd folytatódik a törzs végéig

Nyilvánvaló, hogy a titkosszolgálatok erre a többszörös civilnek-látszó-álcázott-katonai-gép-ami-tényleg-civil megtévesztésre legalább 1993 óta készültek.
    A megbízható, pontos, jól értesült leleplező oldalaknak hála ezt most már mindenki tudhatja.
  • Gundark 1 1
    Raikkönent simán leversenyezném a forma 1ben. De valami olyan verseny kell amikor alszik, és autókázik valaki mögött :)
  • dronkZero
    Vagy a 11. osztály magyar-töri fakttól...
  • Molnibalage
    "És rólad mit lehet tudni? Mivel foglalkozol? És hány éves is vagy?"

Na erről beszélek. Erről még szó sem volt. Talán mert a végén még röhögőcsörcsöt kapnánk a klasszika-filológia végzettségtől?
  • dronkZero
    Én már mondtam, nem olyan rég, csak nem figyelsz. Építőmérnök vagyok. Nem építész, hanem statikus.

És rólad mit lehet tudni? Mivel foglalkozol? És hány éves is vagy?

Csak mert egy ilyen kérdés után kb 10-12-re saccollak.
    "hogy jelentkezz szakértőnek a FBI-hoz? Már alig várnak."

Közgazdászként miért nem vagy az OTP elnöke? Sofúrként miért nem versenyzed le a picsába Raikönnent? Virágkötőként miért nem te csináltad Sztálin sírjára a koszorút? Semmihez nem értő funkcionális analfabétaként miért nem vagy még miniszterelnök?

Vannak még ilyen nagyon okos kérdéseid?
  • Molnibalage
    "Gondolod, elég nagy ász vagy a szakmádban (mi is az?), hogy jelentkezz szakértőnek a FBI-hoz? Már alig várnak."

Tudod a szakértőség egyes esetekben csak egy cím. Legalábbis itthon. A rendőrségnek van egy listája arról, hogy kit ismert le. Lehetetsz te bármilyen képzett és okos akkor sem ismernek el szakértőként. Egy ilyen szakértő mondta azt, hogy a 40 ml-es gázspray töltősúlya 40 mg. ml = mg! Vágod? Nehogy azd hidd, hogy az nagy víz túloldalán nincsenek tökkelütöttek...
  • Molnibalage