Elképzelt, tervezett, megépített gépek rakétahajtóművel, gázturbinával vagy anti-gravitációval
-
Pares #187 "Húúúú, szóval már ez is gyanús. Biztos azért voltak sokan, hogy aztán jó soktól elvehessék a felvételt ugye?
Tisztán lehetett rálátni? Még a belinkelteknél is tisztábban? Ha elvették és azóta sem láthatta senki akkor honnan tudod, hogy azok jobbak? Gondolod soha senki nem ahíválta amikor először leadták."
Hát hallod, te nagyon nem vagy tisztába azzal, amit ezzel mondani akartam. Egyébként ezzel nem is céloztam semmire. Szimplán azt akartam volna mondani, hogy természetesen nem készültek olyan profi videók, amiken minden részlet tisztán látható.
"Az általad kifogásolt "robbanások" már azután voltak, hogy elindult lefele a felső rész. Akkor meg mi szükség lett volna rájuk? Semmi... Az, hogy mitől voltak nem tudhatom. Én sem vagyok mindentudó. Viszont minenben az összeesküvést látni orbitális marhaság. Igen, az. Amit itt egyesek végezvisznek az olyan szintű paranoia ami még a SZU egyes elvakult embereitől is húzós lett volna..."
Én sem tudok mindent, és nem is látom mindenben az összeesküvést. Csak felvetek jópár kérdést, mivel ez a téma szerintem egyáltalán nem olyan egyértelmű, mint ahogy egyesek veszik. Jah, és ilyen orbitális túlzásokba se essünk, mint itt egyesek pár ember ellen elkövetnek. Attól hogy az a hivatalos verzsön, még nem szent, mint a biblia, amit minden áron védeni kell, vagy mittommi.