• benkoszabi
    #740
    srácok tudnátok segíteni? Bostonnal vagyok, első szezonom, 20 meccset nyomtam eddig, és szeretnék tradelni....de hogyan? mármint hogy van értelme?
    van 2 oylan játékosom, akiket mindenképpen elszeretnék passzolni...hogy csináljam?

    rakjam be őket Trading Block-ba, és várjak egy jó ajánlatra, vagy rakjam be őket Trade-be, válasszak ki egy csapatot, és próbáljam meg összehozni a cserét? netán inkább a Draft Pick-ekre utazzak?
    Azért kérdem, mert ez a játékosom, akit elakarok passzolni elég bénák...60-as Ratingel rendelkeznek, és hát nem is kapok jó ajánlatokat értük...pedig nekem 70-80-as Ratingü játékosokra lenne szükségem?

    Csináljam akkor azt, hogy Trade-ben ezt a 2 playert berakom, és megpróbálok egy játékost elhozni értük? Magyarán megéri odaadni 2 gyökér játékost egy közepesért úgy, hogy azokon a posztokon meggyengül a csapat, vagy inkább a 2 béna játékosért próbáljak meg valamivel jobbakat keresni?

    Esetleg olyan lehetőség nincs a játékban, hogy nem cserélek egy másik csapattal, hanem tisztán játékost adok kézpénzért, vagy játékost veszek, és fizetek érte....mert én nem találtam sehol...a játékban csak játékost játékosért, vagy játékost draft pick-ért, vagy pick-et pick-ért lehetőség van...de olyan hogy valakit csak simán eladok nincs....