NBA 2K9

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amit írtam?

Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243

ProGabe
hát ,ez eléggé ellentmond a kosár szabályainak

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Csak akkor áll az óra ha a játékvezetõ megállítja! Illetve a 4. negyed utolsó 2 percében minden kosár után!

Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243

ProGabe
az mitõl lehet, hogy nem áll meg az óra? kosár után folyamatosan fut az óra, a támadóidõ áll, ahogy kell. WTF? :S

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

benkoszabi!!! te tudod egyáltalán mi az az NBA? Hogy mennek ott a dolgok? Olyanokat kérdezel, hogy mingyáá beszarok!!!<#taps> pl. "Esetleg olyan lehetõség nincs a játékban, hogy tisztán játékost adok kézpénzért, vagy játékost veszek, és fizetek érte..."

........Allen Iverson......... \"Only the strong survive\" ..........MVP 2001...........

sziasztok! NBA Live 07 <--- akinek megvan PC-n és szeretne játszani most velem írjon egy PM-et 😊
max negyed 8-ig 😛

grizzly21
hat L1 + passz 😊)

A figurákat, hogy tudom elõhívni meccs közben? Gamepadot használok,ott kell valamelyik gombot lenyomni? A livban nagyon egyszerû volt,de itt azokkal a gombokkal semmit nem csinál! Az egyik meccsen találkoztam a figurákkal, de ott egy listából kellet kiválasztani, hogy melyiket akarod! Nekem olyan kéne,hogy csak gombot nyomok és máris csinálja pl: a pick and rollt!

perempe
Gamepadom van. Azzal hogyan kell alley oop-ot kivitelezni?

* George Benson : White Rabbit *

Nekem is kéne egy kis help! Az ellen játékosai nagyon lassan fáradnak.Hol kell beállítani, hogy ez normális legyen?😊

báttyó02

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Hy! Segítenétek légyszi abban hogy hogyan kell feltenni egy másik játékosnak a labdát zsákolásra? 😄

Még nem jöttem rá....

THX
Clutch Factor az az, amikor a játékosaid, vagy az ellenfél játékosai is a sorsdöntõ dobásokat bedobják....ajánlott bekapcsolni, mert reális lesz tõle a játék...persze ne úgy vedd, hogy minden dobás bemegy, amin meccsek múlnak, de benen van a pakliban...
Hello Mindenki!
Keresek egy számot amit nem találtam sehol a 2K9 soundtrack list-ekben.
Egy kis ismertetõ a számról: szerintem instrumentál, egy férfihang mondogatja benne: "Hey". Hip-hop alapú, motiváló hangulatú. Aki tudja esetleg ide küldjön egy e-mail-t: [email protected] vagy ide írja ki, nézni fogom. Elõre is köszönöm!
Ezer köszi😊

Még annyi hogy clutch factor az micsoda, nálam off-on van
báttyó02
akarom mondani 2k sports mappának,és azon belül van a 2k9 és a mentéseid

báttyó02
document and settings/neved/application data és ott kell lenni egy nba2k9 mappának

Sziasztok!

Ujra kell tennem az nba 2k9-t és nem tudom hogy hol a mentésem, mert a mappán belül nincsenek, amugy xõ-m van.

Segitsentek pls!

Elõre is köszi
Philip
és az hogy van a játékban illetve az NBA-ban, ha 2 játékosomat Free Agent-be küldöm? Azzal hogy megválok tõlük nem kell többé fizetnem nekik, vagy amig megvolt a szerzõdésük, mindenképpen ki kell azt fizetnem?
Rudee
2 gyengéért 2 jót nem fogsz kapni. Még ekkora gazdasági válságban sem 😊
A kettõt egyre esetleg elcserélheted.

Szar Bayern, szar Bayern :)

srácok tudnátok segíteni? Bostonnal vagyok, elsõ szezonom, 20 meccset nyomtam eddig, és szeretnék tradelni....de hogyan? mármint hogy van értelme?
van 2 oylan játékosom, akiket mindenképpen elszeretnék passzolni...hogy csináljam?

rakjam be õket Trading Block-ba, és várjak egy jó ajánlatra, vagy rakjam be õket Trade-be, válasszak ki egy csapatot, és próbáljam meg összehozni a cserét? netán inkább a Draft Pick-ekre utazzak?
Azért kérdem, mert ez a játékosom, akit elakarok passzolni elég bénák...60-as Ratingel rendelkeznek, és hát nem is kapok jó ajánlatokat értük...pedig nekem 70-80-as Ratingü játékosokra lenne szükségem?

Csináljam akkor azt, hogy Trade-ben ezt a 2 playert berakom, és megpróbálok egy játékost elhozni értük? Magyarán megéri odaadni 2 gyökér játékost egy közepesért úgy, hogy azokon a posztokon meggyengül a csapat, vagy inkább a 2 béna játékosért próbáljak meg valamivel jobbakat keresni?

Esetleg olyan lehetõség nincs a játékban, hogy nem cserélek egy másik csapattal, hanem tisztán játékost adok kézpénzért, vagy játékost veszek, és fizetek érte....mert én nem találtam sehol...a játékban csak játékost játékosért, vagy játékost draft pick-ért, vagy pick-et pick-ért lehetõség van...de olyan hogy valakit csak simán eladok nincs....
perempe
Scola anyajegyére (?) lettem figyelmes a játékban, rákeresve kiderült, hogy tényleg van neki!

Valaki leírná, hogy Ass. módban milyen posztra mit érdemes fejleszteni?
Köszi.

grizzly21
rajta maradt a cimke a boltbol?😊
egyebkent ezt miert viselte?

báttyó02
;O

üdv. Association módban a Coaching menüben van olyan, hogy Player Scouting. Ugyanez megtalálható a General manager menüben is. De mire való ez?
- Van egyszer oylan, hogy 10 Scouting Report lehetõséged van, amit a saját játékosaidra, és más csapatok játékosaira is elhasználhatsz. De mi ez? Mire való a Scouting?

- Aztán találtam még itt olyan, hogy Prospec List és Prospect Board....ha jól vettem ki, itt a következõ év Draft-elõrejelzései vannak...itt meg olyan lehetõség van, hogy az edzõi stábomból küldhetek ezekhez a draft-jelöltekhez Scout-ot....vki elmagyarázná ennek mi a lényege?

- Meg még annyit, hogy érdemes teljessé tenni az edzõi stábot? mert nekem csak egy Scout-om van, de 3 lehet összesen...

tehát amiben a segítségeteket kérem, hogy vki tájékoztasson, mi is ez az egész Scouting dolog! Köszi. üdv.
báttyó02
<#wow2>

Darkon
LOOOOL bazzeg

Born to win

báttyó02

báttyó02
LOL

báttyó02
szegény james-nek nem jön össze az ugrás<#idiota>

báttyó02
huh ez nemgyenge

sziasztok lenne egy kérdésem felétek,hogy a dunk schoolba hogy kell bedobni kosárra mert hiába trükközök nem megy be a labda.
association módban van olyan, hogy practise...itt gondolom - mint egy rpg - ben tudom fejleszteni úgy a csapatot, hogy mérkõzések között vannak a trainingek...de mire való a developement? ott ki kell választani egy játékost, és különféle dolgokat gyakorolni vele...mind a 2 edzést is csinálni kell, mármint a practice-t és a developement-et is? és a developement által szerzett pontokat a csapat kapja vagy a játékos erõsödik?
Matt07
én soha nem állítgatom ezeket..

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

7RLDhogyan érdemes nekivágnom az association módnak, amikor a játékosok szerepét kell állítanom, variáljak valamit?
mert ugye van akinek a neve mellett prospect, bench warmer vagy role player van....pruitt pl. prospect....scalabrini pedig bench warmer....house meg role player....hadjam ezeket gyári beállításokon, vagy rakjam mindegyiket ugyanarra? van jelentõsége?
attis95
cs én most találtam meg ezt a topicot ugyhogy majd irok ide mivel most töltöm le a játékot!

TDU nickname:lowlama

Matt07
ejha milyen meccset toltam megint..Chandler nélkül fogadtam a Suns-t,Shaqet elég nehezen fogtam meg..végig ilyen 10 pont hátrányban voltam,az utolsó negyedben Posey és Stojakovic kiváló játékának köszönhetõen sikerült nyerni 😊

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

Rudee
Users\......\AppData\Roaming\2K Sports\NBA 2K9

Szar Bayern, szar Bayern :)

And 1
nem hülyülök... végig lapoztam minden mappát a c-n és nem találom ... keresés is fos a vistan

báttyó02
passz,nekem xp-m van
de ha rákeresel h 2k sports biztos kidobja ezt,és ezen belül vannak a mentések

And 1
valaki tudna segíteni mert így nemtom betenni a 96-os bulls-t

And 1
csáóó... vistam van és nem találom a mentések helyét

perempe
Fel!

perempe
Érdeklõdöm, hogy mitõl lesz dual-analog a gamepad. (Ez a PC verzió követelménye.) A plusz 2 kis bottól? A régebbi gamepadokon csak bal kézzel irányítható irányzék, valamint 4 gomb van jobbra.

Ajánlotok konkrét típust? (Olvastam rázkódás és egyéb effektekrõl, ezek neke nem kellenek.)

Igen.
webibebi
az associationban?

msn:[email protected] bárki felvehet

Légyszíves áruld már el, hogyan kell a kezdõ ötöst megváltoztatni!!!
Matt07
nekem nagyon tetszett Posey játéka is.Padról hozott 10 pontot 5 pattanót 3 assistot és 1 blockot

Darkon
Chandler isten center. Stojakovic meg nem egyszer dobott nalam mar 30felett<#eljen>

Born to win