NBA 2K9
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
........Allen Iverson......... \"Only the strong survive\" ..........MVP 2001...........
max negyed 8-ig 😛
Még nem jöttem rá....
THX
Keresek egy számot amit nem találtam sehol a 2K9 soundtrack list-ekben.
Egy kis ismertetõ a számról: szerintem instrumentál, egy férfihang mondogatja benne: "Hey". Hip-hop alapú, motiváló hangulatú. Aki tudja esetleg ide küldjön egy e-mail-t: [email protected] vagy ide írja ki, nézni fogom. Elõre is köszönöm!
Még annyi hogy clutch factor az micsoda, nálam off-on van
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Ujra kell tennem az nba 2k9-t és nem tudom hogy hol a mentésem, mert a mappán belül nincsenek, amugy xõ-m van.
Segitsentek pls!
Elõre is köszi
Philip
A kettõt egyre esetleg elcserélheted.
Szar Bayern, szar Bayern :)
van 2 oylan játékosom, akiket mindenképpen elszeretnék passzolni...hogy csináljam?
rakjam be õket Trading Block-ba, és várjak egy jó ajánlatra, vagy rakjam be õket Trade-be, válasszak ki egy csapatot, és próbáljam meg összehozni a cserét? netán inkább a Draft Pick-ekre utazzak?
Azért kérdem, mert ez a játékosom, akit elakarok passzolni elég bénák...60-as Ratingel rendelkeznek, és hát nem is kapok jó ajánlatokat értük...pedig nekem 70-80-as Ratingü játékosokra lenne szükségem?
Csináljam akkor azt, hogy Trade-ben ezt a 2 playert berakom, és megpróbálok egy játékost elhozni értük? Magyarán megéri odaadni 2 gyökér játékost egy közepesért úgy, hogy azokon a posztokon meggyengül a csapat, vagy inkább a 2 béna játékosért próbáljak meg valamivel jobbakat keresni?
Esetleg olyan lehetõség nincs a játékban, hogy nem cserélek egy másik csapattal, hanem tisztán játékost adok kézpénzért, vagy játékost veszek, és fizetek érte....mert én nem találtam sehol...a játékban csak játékost játékosért, vagy játékost draft pick-ért, vagy pick-et pick-ért lehetõség van...de olyan hogy valakit csak simán eladok nincs....
* George Benson : White Rabbit *
Köszi.
- Van egyszer oylan, hogy 10 Scouting Report lehetõséged van, amit a saját játékosaidra, és más csapatok játékosaira is elhasználhatsz. De mi ez? Mire való a Scouting?
- Aztán találtam még itt olyan, hogy Prospec List és Prospect Board....ha jól vettem ki, itt a következõ év Draft-elõrejelzései vannak...itt meg olyan lehetõség van, hogy az edzõi stábomból küldhetek ezekhez a draft-jelöltekhez Scout-ot....vki elmagyarázná ennek mi a lényege?
- Meg még annyit, hogy érdemes teljessé tenni az edzõi stábot? mert nekem csak egy Scout-om van, de 3 lehet összesen...
tehát amiben a segítségeteket kérem, hogy vki tájékoztasson, mi is ez az egész Scouting dolog! Köszi. üdv.

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
mert ugye van akinek a neve mellett prospect, bench warmer vagy role player van....pruitt pl. prospect....scalabrini pedig bench warmer....house meg role player....hadjam ezeket gyári beállításokon, vagy rakjam mindegyiket ugyanarra? van jelentõsége?
TDU nickname:lowlama
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
de ha rákeresel h 2k sports biztos kidobja ezt,és ezen belül vannak a mentések
Ajánlotok konkrét típust? (Olvastam rázkódás és egyéb effektekrõl, ezek neke nem kellenek.)
* George Benson : White Rabbit *
msn:[email protected] bárki felvehet