• Sanyix
    haha én csak ókájét végeztem, főiskolán nagyrész bullshitet tanítottak. Eljöttem dolgozni, és már kaptam olyan észrevételt, hogy ne optimalizáljak már annyira, mert nem olyan erőforrásigényes a program, meg több idő megy el vele :)

bár ez olyan volt, hogy volt egy megoldandó feladat, írtam hozzá egy eljárást, mert nem tudtam hogy a java libraryban már van erre dolog, bár az több dologra koncentrál, és több ab lekérdezést csinál, de meg lett mondva, hogy inkább használjam azt ami már meg van írva ha lehet. Mondom ok :)

szóval én kicsit optimalizálás mániás vagyok, bár nem viszem túlzásba, ugyanis munkaidőn kívül szigorúan punnyadás, semmi túlóra :D

Meg amitől a falra másznak a társaim, (meg régebben a tanárom is), hogy 1 sorba egy rakás eljárást meg függvényt meg kimenetet egymásba ágyazok, ami tény hogy másnak elég átláthatatlan, és kapom hogy ne spóroljak már annyira a változókkal, csináljak már részeredményeket is :D

Szóval biztos a főiskola tehet róla hogy azt se tudják mi az optimalizálás. Ezt tapasztaltam is amíg jártam algoritmusos órán, mondjuk ott éppen úgy pazarolta a nagynevű okoska tanár a változókat, hogy még átláthatatlanabb volt mint az én mindent mindenbe ágyazásom, de legalább még lassú is(elhűltünk majd röhögtünk a haverral ezen), és ekkor mondtam hogy omg ezek után meglep, hogy optimalizálatlan, sőt pazarló, és fos programokat lehet fellelni? Hát mostmár nem lepődöm meg ezen.