• Pares
    Epikurosz, ilyenkor azt szoktam modnani, hogy nézz utánna a Mahábharátának, vagy vmelyik Óind szanszkrit iratnak.

Óké, nem volt fejlett civilizáció, de akkor miért irnak benne földkörüli pályán lévő várakról meg városokról, nameg repülőgépekről, amiket az istenek és emberek egyaránt készitettek? Csomó ilyen dolog van, és szerintem a jelenleg tanitott ókor előtti időszak még közel sem igaz. Ebben teljesen biztos vagyok.

Azt pl. ki hiszi el a tisztelt régészeknek, hogy az aztékok által megtalált nap és holdpiramist az állitólagosan éppen a kőkorszakból kijött ember épitette, ráadásul az összes piramis egy, a naprendszerben található bolygót jelöli.

Azt se értem, miért kellett volna egy Ősi szuper-fejlett civilizációnak feltétlenül szenet vagy akár melyik más vagy kőolajat bányásznia? Mivan, ha egy teljesen más irányba fejlődtek. Vagy egyáltalán miért kellett volna elfogynia a szénnek meg a kőolajnak pl.? Lehet, hogy egykor sokkkkal több volt belőle, vagy amint modtam, nem is használták.

Vagy pl. a 15. sz.-ban a hajós térképek, amiken az antarktisz JÉG NÉLKÜL található, vagy amelyeken jóval felfedezése előtt amerika nyugati és keleti partjai is be vannak jelölve.

Feltételezések szerint ez a szupercivilizáció Atlantisz lehetett, de van még csomó része a földnek, amely már rég elmerült, pl.: Lemúria vagy a Csendes-ócean közepén egykor elterülő feldrész...

Külömben meg ezt a szuperfejlett civilizációt ne Kr.e. pár ezer évre tegyétek. Sokkal hamarabbra. Szerintem az a világmértű ekokatasztrófa tett be nekik, amit ma Vízözön néven ismerünk pl.: a bibiliából, vagy sok más ősi könyvből...