A cikkel nagyrészt egyet értek. Az első rész nagyon nem tetszett, ez viszont nagyon! Tényleg sokkal akciódúsabb, "filmszerűbb", ha csak menni kell és nincs ellenség akkor is szövegelnek (ráadásul szinkronnal még hangulatosabb). Aztán végre volt elég lőszer (alapban is, és automatikusan felvette a fegyverekből is), de hamarabb meg haltak az ellenségek is. Emellett az ellenség reakciói is jobbak lettek, de ez lehet csak az összhatás miatt tűnt így.
A grafikával kapcsolatban, nálam sokkal jobban nézett ki ez a Warhead. Míg az első rész állandóan megakadt valamiért és időnként 5-10 fps különbség is jelentkezett a különböző helyzetekben (még low -on is beakadt időnként amikor úgy játszottam!)), itt stabilan megvolt medium - 1-2 dolog high-on) 30 fps felett, még utolsó pályán is. Élvezet volt így játszani, ráadásul nagyon szép grafikával és hatásokkal!).
Úgyhogy én is csak azt tudom mondani. Mérföldekkel jobb lett a Warhead, számomra 1x élvezettel végigjátszható volt (az első részt 4-5 pálya után abbahagytam). És megvolt az 5 óra játék idő is (easy-n).
Hozzáteszem, nem vagyok az ilyen játékok kedvelője, Armed Assaultot, GRAW 2-t továbbra is jobban "értékelem" és szeretem. De szóval azt kell mondjam, ez a rész tetszett!