• Morphin
    #3907
    Megsúgom halkan, hogy 55e-ért vettem Samsung Galaxy S-t(nézd meg mit tud)...több,mint 1 év garival szervizelt vacsi új kijelzővel.Az égadta világon semmi baja nincs, tökéletes, működik, nem röcög, nem akad meg semminél...én nagyon megszerettem, a kijelzője(SAMOLED) gyönyörű.Felraktam rá a legújabb Androidot is, mert Telenornál basznak kiadni a legfrissebbet.
    Szval csak nézelődni kell meg egy kis kompromisszumot kötni.50ért sztem nem sok ember van mostanság aki 5800-t akarna venni.
    Játszani,filmezni nem nagyon fogsz vele azt most megmondom...netezni is elég kényelmetlen.Az érintője rezisztív ami sehol nincs a modern kapacitív multitouch-os masinériákhoz képest.(már az új Nokiákban is csak ilyen van)
    Az meg, hogy megveszed és rá pár héttel (amikor elmúlik a varázs és meglátod, hogy csak szívsz vele...meg az OVI-val is) eladod fele annyiért és megint rá kell szánnod egy kis pénzt egy jobbra...elég botorság lenne.
    Más szemszögből nézve viszont van aki tényleg csak telefonál meg megnéz 1-2 email-t illetve navigál. (erre szűk határok között tökéletes az 5800) Kontra:nagy oldalakat böngészni,utube v más oldalról streamelni videokat, alkalomadtán játszani vagy egy sorozatot megnézni arra édes kevés.Hiába mondod v mondják, hogy ezek őket nem érdeklik...majd akkor jönnek rá amikor tényleg kellene ez a pár fícsör.
    Üdv
    ui.: ha a Symbian tetszik, az Android sokkal jobban fog.Jah még annyit, hogy most jött ki 40e körül a ZTE Skate nevű teló.Prociban pl nem a legerősebb de batár nagy kijelző és tényleg el lehet mókolni vele.Mondom írd le az igényeidet (a telefon külsejét,tudását illetően) meg az összeghatárt és az Android topikban segítenek választani.