skovacs1899#1571
Sziasztok! Most cseréltem telefont és erre ( 5800 ) a készülékre esett a választásom.
Régen volt már Nokia-m és nem is vagyok nagy PC és telefon guru, de végig olvasva a topikot és más ezzel foglalkozó oldalakat, ezalatt a néhány nap alatt mióta megvan jópár kérdésre nem találtam választ, ami lehet csak az én hozzá nemértésem miatt van.
Azt szeretném kérdezni azoktól a "rutinos" készülék tulajdonosoktól, hogy a névjegyzékben szereplők bejövő hívásánál csak a hívószámot jelzi ki, ugyan úgy mintha egy " idegen " hívás jönne be hívószám kijelzéssel.
Ez ellen lehet-e valamit csinálni, vagy van-e olyan beállítás ami esetleg elkerülte a figyelmemet ( a kezelési útmutatóban nem találtam rá választ ). Sajnos kicsit megbonyolították a készülék menűjét ( sokmindent eldugtak ) a régebbi Nokiákhoz képest így nehezen tudom testre szabni a készüléket, ami egyébként jónak tűnik.
A válaszokat előre is köszönöm, lehet lesznek még kérdéseim, bár igyekszem inkább olvasni, de az nem mindig ad kielégítő választ a felmerülő kérdéseimre.