Nokia 5800 XpressMusic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

köszi, te használsz internet ráidót? mikor kell csinálni egy ram filét mindjuka jegyzetömbe, és oda bemásolni az internet rádiónak az elérési útmutatoját, amit winap info boxbból lehet kimásolni, majd feltöltenia telefonra.. realplayer menü streaming hivatkozásokba van, ott van ram fájl, rámegyek nem hozza be a ráidót pedig van net.. mert rise fm és radio1 a 2 legjobb amit szeretek, recseg ropog ,ezért internetest próbáltam, de nem hozza be a telón

REPS0L
várni kell jobb gps pontosságra. ha a fõképernyõn vagy, van felül 4 vagy 5 csík, növekvõ sorrendben jobbról balra, arra katt, és ott a második gomb asszem gps-infó, na ott tudod nyomon követni hány mûholdat talált, és ha megtalálta a neki elegendõt, majd kiírja, utánna gpsezhecc

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Sikerült, 2-3 perc múlva bejött, soha nem használtam gps-t, de úgy csináltátok ti is hogy az "Otthon"-ba megkerestétek ahol laktok, és az a kiindulási pont, címekez meg ahova elszeretnél jutni..

egy random példa

Pacsirtamezõ utca 4
Cím
1034 Budapest 3. Kerület,Magyarország

"Menj" rámegyek majd ezt írja ki: a forgalmi adatok letöltéséhez hozzáférés szükséges a Garmin Online kiszolgálóhoz.Engedélyezed? Ha az igenre megyek jó lesz, ha nem re megyek ezt írja ki: Várakozás jobb GPS pontosságra, van egy csík annak rögtön betölti a 80%-át utána semmi nem történik, és mehetek a mégsére..

nokia 5800 blogon hol lehet kérdezõsködni?

nekem csak a belsõ gps van bepipálva..

Nem kell hozzá semmiféle net. A belsõ gps-t használja.

gyerekek, a garmin gp-shez net kell? nem értem na mind1, akkor mi értelem gp-snek ha net kell hozzá? útvol lekéréshez bármikhez csatalkozik a garmn onlinéhoz, ha nincs net akkor fene megette az egészet, vagy ti hogy nyomájtok?Valakinak van internete a telfonján ,nem routeres, hanem simán olyan hogy akár hol tudád használni, az mennyibe kerül?

kijelzõrõl el lehet tüntetni a pannon feliratot v.hogy ??

RS
Igen, valószínû.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

GX25
Csak akkor olyan routert kell vennem amibe van WiFi?
Mert szerintem az enyémbe nincs, legalábbis a dobozon nem látom.

RS
Routerrõl lehet majd "netezni" mivel azt lehet használni vezeték nélküli WLAN-nak.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

grizzly21
a szoftverfrissitest akkor erdemes ha van uj, es csak az oprendszert frissiti, esetleg az alapbol felrakott progikat

LoDMaSt
#952 😊 kicsit átláthatóbb lenne

@ Hellomarci

köszi mindenkinek a válaszokat-.-

Quki
ez kb ennyit jelentene....
sötét vagy....

FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook

nem tudom h netes radiot funckiót, az ram-ra nevezést használja e valaki?
megpróbáltam, jegyzetömbe bemásoltam elérheti címét radionak amit a winap info boxba volt, elmenttetem xxx.ram néven, feltöltöttem a teló videos könyvátába, bent van mind2 radio rámegyek azt írja szerverkapcsolat szükséges, kapcsolódik? próbál kapcsolüdni, azt írja h sikertelen mit hibáztam el?:S

girószkópos progi s (lightsabre, xpressbeer..stb) ez mit tartalamz mire jó?mobile paint?

Néhány kérdés még: kis internet böngészõ letölthetõ a telefonra?Ha az interneten böngészek leakarok játszani videót, ahoz is gondolom van program mi a neve? sofert frissitést mennyi idõközönként kell? gondolom úgy hogy nokia softer updater, letölteni legfrissebb verziót és akkor frissíti az összes letöltött programot a telón nem?

garmin x-ért nem kel fizetni smemmit, bármit nyitok meg benne, semmi nem fizetõs nem? telómon egy ruppó sincs, de nehogy kiküldjenek nekem valam számlát😄

Örm
Hello!
Nem közvetlenül ide tartozik. Mit jelent az amikor egy sms-ben egy szó után három vagy négy pont van? Ez egy olyan hangulatjel amit nem jelenit meg a telefon?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

megvagyok, sikerült nagy nehezen megcsinálni, jobb lett volna a segítség, utálok szarakodni😄

Na, most kaptunk egy kódot, amit beleírunk egy fileba (mondjuk notesszal/notepaddal) aminek a neve sw.unl legyen
idáig eljutottam, nem értem milyne filba, notesz notepad, nincsen a kellekekbe, csak wordpadm valaki helpeljen pls.

telepítem a garminnt, gondom adódott szal uyge tároló módba kell lennie de hol találom a telefonomba a "ezután elvileg a teló gyökerében lesz egy GarminMobileXT.sis ." lehet buta kérdés te teló gyökerét mire érti? alkalamzásokba néztem nincs sehol garminmolbileXt.sis

leszedtem a fringet, ugyen azon belül EGY csomó minden van, de én az msnbe léptem, ha kilépek majd vissza, akkor autómatikusan msn-be lép ha fring nevetõs fehre megyek, hogy tudom elérni a többit ami az elején volt?

megvan😄 az alkalmazások telepítésénél bejönnek és ott lehet szépen töröli😄

én sem tudtam hogy az én modemem wifis.. de drága volt ,ezért gyanítottam..
Gyerek megkérdezte h van-e laptopon és hogyan netezek vele, mondom vezeték nélkül( semmi kábel nem kel bedugni) és a lakásba bárhova hordhatom, mondta h akkor wifis.. hazahoztam a telefont és már1 perc után neteztem is rajta..

Telefonra letöltöttem az ebuddyt, de le akarom törölni, hogy tudom?Vagy bármilyen programot, játékot ami nem tetszik, és le szeretném törölni?!

GX25
Mert korábban Doomista írt egy routerrõl és nem tudom hogy mit kell nézni rajta hogy rá lehessen "kötni" a telóra.

Innen Valaki vásárolt már: http://ujtelefon.hu/

Tapasztalatok az oldallal kapcsolatban?

Máté94
Honnan tudjuk?😄
GX25
Sziasztok!

Még nincs meg a telóm, csak érdeklõdni szeretnék, hogy a routeremmel össze-e lehet majd kötni?

Ilyen routerem van.

gagax
Hali!

hackelés mire jó a telóra?😄 mert nem tom pontosan és errõl szeretnék egy kis infót=) vmi olyat olvastam h a rendszerfájlokba piszkálhatunk... és ha igen ez mit takar?😄

LoDMaSt
nokia pcsiute-ot telepíted a gépre, azon lesz olyan, h alkalmazások telepítése.

@ Hellomarci

hello
megvettem a telefont, van a nokia 5800 blog, ha letöltök valamit gépre onnan, akár 1 játékot, hogy tudom a telefonra tenni?

Doomista
Olyan gondjaim sincsenek. 1x volt hogy egy programnál lefagyott 1 hónapja, de azon kivül semmi gondom nincs.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

grizzly21
nekem azert akad vele gondom neha..bongeszobol van hogy csak ugy kilep meg ilyenek..meg a scroll az eleg hasznalhatatlan. de mindent osszevetve jo telo, ennyi penzert foleg.

LoDMaSt
ovi-ról leszedve sem érzékelek hibát

@ Hellomarci

Doomista
Nokia5800 blogról szedtem le pár napja, használtam is, de semmi bajt nem észleltem eddig a programmal kapcsolatban.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Szerintem nincs semmi hibája a telónak legalábbis 4 hónap alatt nem vettem észre semmit. Viszont a stroboszkóp progit ne tegyétek fel mert vszin vírusos mivel többszöri bekapcsolással és szoftverfrissítéssel persze a progi letörlésével mihet bekapcsolt sikerült csak helyrejönnie.

LoDMaSt
csak hülye kérdéseket teszel fel 😄
enyém féléves, és még megtart mindent, használhatóságon meg a gondolatolvasás segítene egy kicsit asszem

@ Hellomarci

Segítõkész banda 😄

RS
Nincs <#idiota>

Doomista
Óh a fenébe is, pedig fogadni mertem volna rá, hogy a googlet hozod elõ megint 😞( Nah 10 ezer forint ugrott...:\

Máté94
Vedd meg és majd elmondod!
Mik a telefon legnagyobb hibái? Tartósság és használhatóság szempontjából?

Ez jó. És igaz(Bart Simpson)<#taps><#taps><#nyes> egyébként az én telóm most, hogy új szoft van rajta, egész jó, kivéve, hogy azért így is néha kikapcsol magától, vagy ha megnyomom a piros gombot. Ma még nem csinálta, de nem merem elkiabálni. <#zavart1>

Máté94
Neked is kéne,hogy egy kerékkulcs álljon ki a szádból😄DDDDDDDD
Doomista
Nem neked irtam, hanem ennek a "Máté94" emberkének, mert mindig a googlevel jön, én csak kicsit megszebbitettem a képességét, avagy felülmúltam.

egyébként ezzel nem írtál sokat, ezt én is tudom😉

LoDMaSt
szedd össze a kérdéseid, kérdezd meg õket egyben, és lesz, ki válaszoljon rá.

@ Hellomarci

google a barátoddal hagyál már, csak jobb egy "alanyt" kikérdezni, mint olvasgatni, keresgélni szanaszéjjel..