3952
-
#1590 "úgy néz ki hogy már biztos".. :)))
Nekem viszont úgy néz ki mégsem 5800 lesz, hanem HTC touch HD, de szombaton kiderül..
Ha nem lesz akkor 5800 lesz
Szombaton este buli lesz,
ha eső nem lesz.
Ha lesz, nem lesz.
:) -
#1589 Az jó. :) -
#1588 Na úgy néz ki hogy már biztos, hogy meglesz karácsonyra a telefon:) -
#1587 témacsere (régebbi) symbianok alatt:
letöltöd a sys file-t és ovisuiton/pcsuite-on keresztül PC-ről elindítod, megcsinál magától mindent. A telón kiválaszthatóvá válik a téma, a témák közt. :)
VAGY:
Fájlkezelőben felrakod a mobilra a sys file-t és mobilon indítod el.
Eredmény ua.
Régebben minden Nokián így ment, ha ezen nem akkor elnézést érte.
(nem hinném hogy 9-esnél máshogy lenne) -
#1586 Köszi a választ!
Abban is tudnál segíteni, hogy miként kell megcsinálni? -
#1585 Szerintem egy téma csere megoldja. -
#1584 Sziasztok!
Tudna valaki segíteni? A múlt héten sikerült egy Nokia 5800-ra szert tennem a T-mobil segítségével.
A kérdésem az lenne, hogy a T-s menüt le lehet-e venni a készülékről, vagy esetleg valami ügyesebb formációra cserélni?
Előre is köszi! -
#1583 van kód is rá de ha behalt a telód akkor már baszhatod... -
#1582 Ezt nem is tudtam... :) Köszi az infót! -
hentesferi #1581 hard reset , úgy tudom :) -
#1580 Mi ez a egyszerre legyen lenyomva a felvevő-lerako-kamera gomb? -
#1579 én semmit nem szoktam...:D a telszámokat mentsed le simkártyára vagy akárhova.! vagy szinkronizáőld géppel! ez fontos. amúgy kikapcsolod. hívás felvevő gomb, lerakó gom, és kamera gomb egyszerre legyen lenyomva. -
#1578 A telómra ráférne egy hard reset, mert teljes össze-visszaság van rajta.
Hogy kell? -És mit érdemes előtte tenni? -
#1577 Az biztos nem navigátor. Annak más a színe és a doboza is más. Menny vissza a boltoshoz és verd szét a pofáját. -
Jokko23 #1576 Sziasztok
Segitségeteket kérném.
Ma megvettem az 5800 telcsit. A boltos esküdöt rá hogy ez a navigátor. Ugye anyi a különbség köztük hogy ezen 2 éves liszenszel kéne müködjön a navigáció. Holtudom regisztrálni és hogyan mert nekem is azt irja hogy még 10 alakomal tudom használni meg ilyenek. A másik kérdés a dobozára xpess music van irva , akkor lehet ez mégse a navigátor ? Elöre is köszike -
#1575 aki akar egy viszonylag nagyfelbontású kijelzővel felszerelt, operációs rendszeres wifis, gps-es telefont 55-60 ezer forintér annak ez a telefon 100% osan meg fog felelni. Egyedüli negatívum az anyaghasználat. Egy kicsit tényleg rossz de még bőven belefér. Mindenkinek ajánlom. -
skovacs1899 #1574 Megoldódott, csak így a SIM üresen maradt, mert már akkor sem írta ki, ha mindkettőben szerepelt. Minden esetre furcsa, azért köszi a segítséget. -
skovacs1899 #1573 Nagy része kb 80% a telóban van a többi pedig a SIM-en. -
#1572 Ha bemásolod a SIM-ről a telóba a névjegyzéket, akkor a nevet is ki fogja írni, sőt minden számhoz egy képet is párosíthatsz, ami a híváskor meg fog jelenni. -
skovacs1899 #1571 Sziasztok! Most cseréltem telefont és erre ( 5800 ) a készülékre esett a választásom.
Régen volt már Nokia-m és nem is vagyok nagy PC és telefon guru, de végig olvasva a topikot és más ezzel foglalkozó oldalakat, ezalatt a néhány nap alatt mióta megvan jópár kérdésre nem találtam választ, ami lehet csak az én hozzá nemértésem miatt van.
Azt szeretném kérdezni azoktól a "rutinos" készülék tulajdonosoktól, hogy a névjegyzékben szereplők bejövő hívásánál csak a hívószámot jelzi ki, ugyan úgy mintha egy " idegen " hívás jönne be hívószám kijelzéssel.
Ez ellen lehet-e valamit csinálni, vagy van-e olyan beállítás ami esetleg elkerülte a figyelmemet ( a kezelési útmutatóban nem találtam rá választ ). Sajnos kicsit megbonyolították a készülék menűjét ( sokmindent eldugtak ) a régebbi Nokiákhoz képest így nehezen tudom testre szabni a készüléket, ami egyébként jónak tűnik.
A válaszokat előre is köszönöm, lehet lesznek még kérdéseim, bár igyekszem inkább olvasni, de az nem mindig ad kielégítő választ a felmerülő kérdéseimre. -
devilk #1570 Hagyjuk már ezt az Omniát.
Két különböző cég, márka, világ, elvárás...stb. -
#1569 9 hónap és 1 nap tapasztalata:
a méret nekem megfelel,pedig elég nagy kezem van
az anyaghasználat meg tényleg nem a legjobb,de eddig bírja,és takarítani is fél perc -
#1568 Egy cipőben járunk. :-) Én is karácsonyra, én is mobilarénán, tényleg nem rossz kis telefon. (szerintem jó)
Egy bajom van vele:
(azaz kettő)
1. élőben elég kicsi a mérete. (nagyobbra számítottam) (ez az érintőképernyő nem olyan odabaszós így)
2. anyaghasználata gyér (készülékház nem a legjobb műanyagokból van és furcsán rétegesen van egyberakva, valahogy nincs egyben, nem masszív mint egy Omnia pl..) -
#1567 Sziasztok, lehet hogy karácsonyra ilyenem lesz megéri szreintetek?Mobilarénán nagyon dicsérték pár hibát írtak csak, gondolom nem rossz kis telefon:) -
SaGa #1566 Nézd meg, hogy meddig érvényes a tanusítvány...
SIScontents nevű programmal pl... -
#1565 miért van az hogy bárhova teszem az időt a tanusitvány vagy lejárt, vagy rossz az idő? végigzongoráztam, 2009 08 15 még nem érvényes 16 már lejárt pl... -
#1564 azért van mert a flash player nem támogatja ugye? én úgx tudom. engem is érdekelne a válasz. -
Balázs2 #1563 valaki segítsen, akarok nézni neten videót nem youtubon, hanem egy másik oldalon ahol videók vannak, mikor rámygek vidóre valami piros jeletk iad videó helyén, gondolom kell valami progi ami lejátsza a videókat? mi a neve, gondolom bologon van.
másik fele, mért van az mikor wifin netezek, tehán routeről fogom jelet normálisak a karakterek, mikor t mobil által csatlakozok, vettem 3 gigát ugye levontak 4000 ft-t az 5000-s feltöltő kártyáról, akkor mikor írok normálisak a betűk, mikor elküldöm az ékezetes magánhangzók helyett ez van "é" :S:S úgy vettem észre, h beakartam lépni valahova és nem tudtam, aztán írtam hosszá szólást a fórumon a mobilról, és láttam az egész teli van é-el, hogy lehet megszüntetni? de érdekes hogy wifin nincs ilyen.. -
#1562 nem kell.tényleg ugyan az. a műanyag színe más. ennyi -
#1561 Hali! Valahol azt olvastam, hogy az 5800-as és az 5800 Navigation Edition teljesen azonos, csak abban különböznek, hogy az utóbbi árában benne van két éves GPS használat is. Hol lehet erről konkrétan és részletesen tájékozódni? -
#1560 de ha nagyon parázol akkor bemész beállításoka és ott vannak a kapcsolatok. törölgessed ki a francba őket. mármint a netet meg a multimédiát meg ezeket. -
#1559 OKs, thx!! -
#1558 Nem kell net, nem viszi a pénzt a GPS navigáció. :) -
#1557 Megnézem azt is... De akkor nyugtassatok meg, hogy nem kel NET hozzá, hanem anélkül is működik! -
#1556 Megnézem azt is... De akkor nyugtassatok meg, hogy nem kell NET hozzá, hanem anélkül is működik! -
#1555 osztom -
SaGa #1554 Garmin XT. Magyarul is tud.
Mobilnet előfizetés akkor kell, ha bekapcsolva hagyod a Kiegészített GPS (aka A-GPS) módot a helymeghatározási módszereknél.
Ezzel felkapcsolódik a netre és a megadott szerverről letölti a műholdak aktuális pozícióját, így pár másodperc alatt meg tudja határozni a sajátját. Ez itthon talán 10 Ft alkalmanként, külföldön azért már durva összegek tudnak kijönni folyamatos használatkor. Az a baj, hogy a NOKIA nem tette bele a rutinba, hogy wifi-n is tudjon lekérdezni, gondolom nem véletlenül.
A Hálózatalapú GPS a GSM cellainfó alapján ad egy jó közelítő meghatározást. Nekem itt kint, ahol elég ritkásak a tornyok, kb 200 m-es pontossággal megmutatja, hol vagyok, pl a googlemaps-on, csak ennek alapján. Sűrűbben lakott heylen, ahol sok a torony, pontosabb. Ehhez nem járul adatforgalom, mert csak bejelentkezik a telefon a GSM hálózatba, amit amúgy is meg kell tennie időnként...
-
SlayR #1553 Sygic! -
#1552 igazából nem vagyok otthon gpsben,mert nekem csak a gyárilag hozzáadott nokia maps van fent,mire a 2-esről 3-asra frissítettem 2x vitt el a mentő,de azóta használható(csak a hangos navi pénzes:\)
viszont asszem a garmin működik rajta,de 5800.blog.hu-n biztos le van írva részletesebben is:) -
#1551 Persze, a normális GPS se működik lakásba! :) És melyik a legjobb GPS progi rá? Magyar esetleg van? (nem vagyok otthon ebbe a témába!)