Nokia 5800 XpressMusic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Pacsirtamezõ utca 4
Cím
1034 Budapest 3. Kerület,Magyarország
"Menj" rámegyek majd ezt írja ki: a forgalmi adatok letöltéséhez hozzáférés szükséges a Garmin Online kiszolgálóhoz.Engedélyezed? Ha az igenre megyek jó lesz, ha nem re megyek ezt írja ki: Várakozás jobb GPS pontosságra, van egy csík annak rögtön betölti a 80%-át utána semmi nem történik, és mehetek a mégsére..
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Mert szerintem az enyémbe nincs, legalábbis a dobozon nem látom.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
sötét vagy....
FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook
megpróbáltam, jegyzetömbe bemásoltam elérheti címét radionak amit a winap info boxba volt, elmenttetem xxx.ram néven, feltöltöttem a teló videos könyvátába, bent van mind2 radio rámegyek azt írja szerverkapcsolat szükséges, kapcsolódik? próbál kapcsolüdni, azt írja h sikertelen mit hibáztam el?:S
Nem közvetlenül ide tartozik. Mit jelent az amikor egy sms-ben egy szó után három vagy négy pont van? Ez egy olyan hangulatjel amit nem jelenit meg a telefon?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
idáig eljutottam, nem értem milyne filba, notesz notepad, nincsen a kellekekbe, csak wordpadm valaki helpeljen pls.
Gyerek megkérdezte h van-e laptopon és hogyan netezek vele, mondom vezeték nélkül( semmi kábel nem kel bedugni) és a lakásba bárhova hordhatom, mondta h akkor wifis.. hazahoztam a telefont és már1 perc után neteztem is rajta..
Telefonra letöltöttem az ebuddyt, de le akarom törölni, hogy tudom?Vagy bármilyen programot, játékot ami nem tetszik, és le szeretném törölni?!
Innen Valaki vásárolt már: http://ujtelefon.hu/
Tapasztalatok az oldallal kapcsolatban?
Még nincs meg a telóm, csak érdeklõdni szeretnék, hogy a routeremmel össze-e lehet majd kötni?
Ilyen routerem van.
hackelés mire jó a telóra?😄 mert nem tom pontosan és errõl szeretnék egy kis infót=) vmi olyat olvastam h a rendszerfájlokba piszkálhatunk... és ha igen ez mit takar?😄
megvettem a telefont, van a nokia 5800 blog, ha letöltök valamit gépre onnan, akár 1 játékot, hogy tudom a telefonra tenni?
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
enyém féléves, és még megtart mindent, használhatóságon meg a gondolatolvasás segítene egy kicsit asszem
@ Hellomarci