\"X-MEN
  • Prince23
    lol sikerült, csak azt nem értem, hogy miért mindig akkor sikerül minden, miután ide leírom panaszomat?? XD Megcsináltam. shift+C-vel :D Elkaptam a grabancát a csata közepén kb, vagy östször egymásután jobb klikkeztem esélye sem volt, hogy kikerüljön a kezem alól.

na közben gyorsan összefogalom a véleményemet a játékról:
    Egyébként fasza gém, várom a második részét, ami már sokkal apokaliptikus hangulatot fog keltetni (ugye a végefelé a vidik :D) Sok bengarobotok garázdálkodnak USA-ban. A négernek, akinek levágtuk a kezét, úgy látszik a második részben ő fogja keverni a sz@rt.
    A sztori nagyon jóra siekrült sztem, a grafika pazar, a hangokkal egyetemben is. na és a zenék az valami eszméletlen, az afrikai hadjáratnál még aTomb raider muzsikusai is megirigyelhetik, amit ott lehet halalni. Az ellenségek kellően változatosak, sőt. Sok fő és mellékboss van. Eddig a kohós boss fogot ki rajtam, kb 4-jére sikerült.
    nagyon tetszik, hogy van benne karakterfejlesztés, és mutagének választása. A pályák teljesen egyértelműek, lineárisak, egy kicsivel több szabadság nem ártott volna, de vélhetőleg, majd a 2. részben lesz szerencsénk hozzá :D
    képregény-játékadaptációk között magasan a legjobb, és minden idők legjobb képregényen alapuló játéka. Jelenleg Év játéka nálam, valamint Év meglepetés játéka. Ez tény.

Ami jó:
    - grafika
    - hangok
    - harcok, kombók sokassága
    - teljesmértékű, tökéletes - Logan - hangulat
    - sok karakter, köztük Misztik
    - szépen kidolgozott pályák

Ami rossz:
    - pályák linearitása (dehát mit is várnánk tőle? Spider-ma feelinget? majd a második részben lehet róla szó :))

Grafika: 9
    hangok: 9.5
    Hangulat: 10
    Irányíthatóság: 10
    Küldetések: 10
    Össz.: 99%
    :D