• Adenoma
    kijött a yard a koliba. vmit vinni akartak, igazából semmi extrát nem találtak. máig nem értem, hogy jutottak el hozzám, de vmi szervert meg jelszót kerestek, amit nem értettem. úgy érkeztem meg a szobába, hogy egy kövér gusztustalan izzadós ürge, meg 3 okoskodó ember volt a szobámban, az izzadós nézegette a gépemet.
    megérkeztem, köszöntem, bemutatkoztam, és nem válaszoltak, hogy ők kik ( INTELLIGENCIA!!!!)
    kértem a házkutatási parancsot, amelyet kb 20-25 perc múlva tudtak előhozni, de az sem az eredeti volt, hanem a fénymásolat.
    na mindegy, a fickó taált nálam 1 raklap illegális dolgot, pl world of warcraft, pista beta, office 2007 beta, 30 napos fotosop, és pár gamma a razor 1911 kiadótól :) . megmutattam a dobozt, kérte a blokkot. mikor kérdeztem, hogy a boltomból pont egy ilyen póló hiányzik, és megmutatná-e a blokkot, akkor kicsit idegesek lettek, és kiküldték a szobatársaimat.
    megmondták a tutit, hogy a gépemen talált cuccokat elfelejtik, ha megmondom a jelszót. erre én: -MILYEEEEEEEEEN JELSZÓTT????
    hát a jelszót, tudom én, ne tettessem. na kb fél óra alatt kihúztam belőlük, hogy milyen jelszót akarnak, de nem tudtam.
    na aszonták, akkor visszük a vinyót. mondom ok. nekem kellett kiszedni a vinyót a gépemből. na a vinyót elvitték, fel a nagyvárosba pestre, majd hívtak telefonon, az ügy után eléggé hamar, látszott sürgős az ügy, és gyorsan hamar egy röpke fél év múlva utazhattam is szeretett fővárosunkba, mert a rendőr meg akart gyanúsítani. na találkoztunk is, elmondta, hogy fel fognak kötni, ha nem vallok be mindent. meg ideges lesz az ügyész, ha nem így mondod. ( KI NEM SZARJA LE????????). na elmondtam az én verziómat, ő meg próbált fogást találni rajtam, mert ő okos, értelmiségi mint én (HAHA), és megkérdezte: akkor minek telepített tűzfalat a gépére? - NEm, nem hiszem, hogy a world of warcraftot ingyen le lehet tölteni az internetről! Ne mondjon már ilyeneket, hogy torrenttel lehet letölteni a b,lizzardtól a world of warcraftot!!, és nem vette észre, hogy a 250 gigás merevlemezén vagy 30 giga extra adattartalom? miért nem törölte le? nem lassította a gépet? nálunk a rendszergazda jön, mert lassú a gép, akkor ő törölni szokott mindent. így tudom, hogy ez így megy. és mivel bizonyítja, hogy legálisan töltötte le a windows vista betát? és az office bétát?

na ezek után kifejtette, hogy ő tudja, hogy ezzel elkaszálnak engem, mert hazudok, ő tudja.
    no, de nem vinne el fotóshoz, meg ujjlenyomatoshoz, mert sokan vannak ottan éppen. jött is a levél gyorsan hirtelen utánam, kb 1 év múlva, hogy a rendőrség nem nyomoz tovább, és az ügyész megmondta, hogy nem történt meg az amivel vádolnak. az ügy belekerült a kiszállás, a főokos szakértő, rendőr etc kb 300.000 forintjába az államnak.

IU: Köszönöm Proart, BRFK gazdaságvédelmi főosztály, Kedves Malincsák főszagértő remélem találkozunk még!