Üdv!
Hát ez télleg eléggé idióta film lett :( és szerintem maga az SW univerzumában felesleges ilyen dolgokra fecsérelni az időt, pénzt, filmet, hogy pár 10éves gyereknek tetszen.... az SW-ben nem a lézerkard csata a jó vagy az h összevissza patognak a lézerek... hanem maga a történet: a Jedik rendje és a Sith-ek avagy maga a zseniális Palpatine.... egy ilyen köztes sztorinak az lenne a lényege h kicsit még jobban feltárja az Univerzumot...
Még ha a kicsiknek is csinálták akkor is rossz az egész mert felborítja a Jedikről alkotott képet...
A Jedi türelmes, szófogadó és hidegvérű meg tisztelettudó...(mármin elméletileg. persze Anakin is kilóg a sórbol NADEENNYIRE NEM!! ) Szóval ez a SZKÁJSRÁC meg ahogy visszapofázik Anakinnak..... egyáltalán nem illett bele a történetbe...
Annyit remélek még h mivel a story szerint kinyirnak minden Jedit (szinte) ezért vagy maga Anakin kaszabolja le vagy az order66 jegyében valamelyik kedves fehér sisakos klónkatona lövi szitává (vagy esetleg 3-4 db klón nekem mind1 csak haljon meg)
köszönöm a véleménynyílvánítási lehetőséget
üdvözletem mindenkinek!