Star Wars: A klónok háborúja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10-12 éves korosztály? Elmész a ...
Jó nagy LOL vagy te barátom!
"az SW-ben nem a lézerkard csata a jó vagy az h összevissza patognak a lézerek"
Neked lehet, hogy nem, de nem gondolod, hogy talán a több millió fannak igen? Szóval inkább azt mondd, hogy neked nem ez a lényeg... Nálam a jól kinézõ harcok az elsõdlegesek, viszont amit mondasz, a Jedi-Sith filozófia is sokat számít nálam is, de akkor is a jó harcok mindenek felett!
DBZ is My Favourite
Hát ez télleg eléggé idióta film lett 😞 és szerintem maga az SW univerzumában felesleges ilyen dolgokra fecsérelni az idõt, pénzt, filmet, hogy pár 10éves gyereknek tetszen.... az SW-ben nem a lézerkard csata a jó vagy az h összevissza patognak a lézerek... hanem maga a történet: a Jedik rendje és a Sith-ek avagy maga a zseniális Palpatine.... egy ilyen köztes sztorinak az lenne a lényege h kicsit még jobban feltárja az Univerzumot...
Még ha a kicsiknek is csinálták akkor is rossz az egész mert felborítja a Jedikrõl alkotott képet...
A Jedi türelmes, szófogadó és hidegvérû meg tisztelettudó...(mármin elméletileg. persze Anakin is kilóg a sórbol NADEENNYIRE NEM!! ) Szóval ez a SZKÁJSRÁC meg ahogy visszapofázik Anakinnak..... egyáltalán nem illett bele a történetbe...
Annyit remélek még h mivel a story szerint kinyirnak minden Jedit (szinte) ezért vagy maga Anakin kaszabolja le vagy az order66 jegyében valamelyik kedves fehér sisakos klónkatona lövi szitává (vagy esetleg 3-4 db klón nekem mind1 csak haljon meg)
köszönöm a véleménynyílvánítási lehetõséget
üdvözletem mindenkinek!
www.818clan.eu
DBZ is My Favourite
Szerintem Viktornak kurvára nincs fogalma magáról a SW-ról, mert nagyon nem vicces , hogy már sokadjára manózza le Yodát...
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
én még egy 10 évesnek sem merném odaadni pláne ha valaha is megnézte, vagy meg akarja nézni a "rendes" Star Wars Jar-Jar-ostul mindenestül..
én is csak kötelességtudatból és sokktól bírtam végignézni, és bennem is élt a remény hogy elbukik a kis khm.. ostoba csápos csirke..
nah meg azok a csontosnak ható Twilek táncosnõk Jabbánál.. lehajol és a húscsápok az égnek állnak mozgás helyett.. mint 10éve egy játékban lett volna😄
az egyetlen ilyen kiegészítõ amit megtûrök a 6 epizódon kívül az a Jedi Knight és a Jedi Academy címû játékok , amik idõrendben a második trilógia után helyezkednek el.
TomcatIVD TYAN board,2xP1 Tillamook 166MMX,48MB RAM,Matrox G550 32MB VGA, 4.3 IBM SCSI HDD,Hitachi SCSI DVDRW,SB16+Gravis Ultrasound,Realtek8019 LAN, Adaptec PCI2SCSI2 card,XP Pirate,bootup: 33s
DBZ is My Favourite
én csak beletekertem az elsõ verzióba,majd a official dvdripet megnézem,de aki látta,mondja meg,Anakinnak már kézprotézise van?...mert a Tartakowsky rajzfilmben éri baleset,arra emlékszem,ott kapja a forradást is az arcára...
Õööö.... iizé, és még sorolhatnám!😉))
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
DBZ is My Favourite
DBZ is My Favourite
Imádtam, volt benne feeling nagyon.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Mindenesetre: "Végre nem csak a(z idehaza is) havi rendszerességgel megjelenõ Star Wars-képregényekben", ez sajnos eléggé nem igaz, mert itthon csak két havonta jelennek meg a Star Wars képregények 😞.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Tehát ha szerintem ez egy rakás bullshit, akkor nem is vagyok SW rajongó? Oh bazz, szólhattatok volna korábban is, akkor nem feszültem volna végig az összes részt egyhuzamban olyan sokszor!
Gaming is believing.
Nekem a rajzfilmsorozat nagyon tetszett mondjuk ez talán annak köszönhetõ, hogy szeretem Genndy Tartakovski stílusát aztán, hogy ez milyen lesz azt majd meglátom.
Nekem igenis tetszett.
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
Kizárólag a jól csengõ címmel eladott gagyi kategória, semmi szív nincs a kivitelezésben, a legtöbb rajongó élvezhetõbbet és átgondoltabbat tudna összehozni, ha megkapná a technikai stábot hozzá...
Kb. úgy éreztem magam közben, mint amikor véletlenül arra a dermesztõ japán focis rajzfilmre kapcsolok a tvben és ottragadok a rettenetõl, de ez ráadásul sokkal hosszabb.
A kiscsaj padavanról nekem is a fõbelövés jutott eszembe, több ponton is csak azért nem hagytam ott a filmet, mert abban bíztam hátha láthatom amint végre kinyírják, annyira idegesítõ...