A naponta jelentkező showban a neves indiai sorselemző, Joshi Bharat nyújt segítséget a hozzá fordulóknak. Hétköznapi emberek egyáltalán nem hétköznapi problémái, és hírességek életének drámái kerülnek képernyőre. Egy azonban mindegyik adásban közös: a probléma megoldatlan nem marad! Joshi mindegyik vendégét ráébreszti, hogy a megoldás saját magában rejlik, csak akarni kell!
  • Avalon74
    #141
    Most kiakadtam. Joshi Bharat és a tetye-tutya fiatalok. Rolans és Elizabeth, akik állíton, hogy csakis az anyai nyomásra jelentek meg. Két perlekedő anyuka, akik szajkózzák a magukét. Két fiatal, akinek annyi esze sincs, mint a tyúknak.
    Tényleg jó lesz, ha megszüntetik ezt és az ehhez hasonló műsorokat. mindegy, hogy Mónika, Joshi Bharat.
    Sajnos ez nem fogja azt jelenti, hogy a kereskedelmi adók KULTÚRÁLT műsorokat fognak vetíteni, hisz azzal drasztikusan csökkenne a nézettség. Már régen nem arról van szó. hogy a magyarokat szólítanák meg a műsoraikkal!!!Az egyik "írótárs" jól meg is fogalmazta:(és elnézést minden gyenge lelkületütől) a magyar disznó, hisz minden szemetet képes megenni. Írta a műsorszórásra vonatkozóan. Egyet kell, hogy értsek.