Vadász MMO-t készítenek a Just Cause fejlesztői

FAQ - magyar oldal

• zeoos
    Apró hibát véltem felfedezni:

Állok a magaslesen egy dombtetőn. Dudálok ... visszabőgés ... várok. Igen ám, de az őz nem a tisztás felöl érkezett a lankáson, hanem a domb aljától. Jött-jött, bőgött ... már láttam is. Aztán valahogy nem tudott megkűzdeni egy emelkedő szakasszal és csak egyhelyben toporgott (le-fel rángatózott az egész állat) ... dudáltam ... visszabőgött, erőlködött a feljövetelel, de semmi. Nyíl egyenesen akart a hang irányába jönni, de megakadt.

Mondjuk elvártam volna, hogy egy kicsit kerülve egy járható úton bandukoljon felém (de nem). Az a remegés pedig amit produkált? Hát nem semmi volt. Nehéz volt eltalálni azt a pillanatot amikor éppen célkeresztbe került, de végül is sikerült lelőni.

MÁS: Ballisztikáról és a lövedék valósághűségéről csak annyit, hogy ritka lehetőség a játékban, de sikerült elég messziről becélozni egy nőstényt. Teljesen ideálisan oldalt fordult, megállt ... tehát volt időm becélozni a tökéletes helyen ... igen ám, de hiába volt minden körülmény profin összeszervezve, csak megsebesítettem az állatot, azaz nem lett halálos a lövés. Nem menekült el az állat, hiszen egy-két lépés után összerogyott, de hiába a pontos találat, a lövés még sem lett végzetes a számára.