Vadász MMO-t készítenek a Just Cause fejlesztői

FAQ - magyar oldal

• endy papp
    Valahogy így gondolom én is,itt teljesen más a koncepció,mások a fontosabb dolgok.
    Igaz még csak 37 óránál járok az is nagy részt a felfedezésre ment el (mindkét terület map),de később mikor igazából vadászik az ember,lesz haszna.
    Amit vadászok azok csak amolyan random.
    Pontgyűjtés szintnövelgetés,persze azért a vadászat a lényeg....
    Inkább felderítem majdan hol lesz érdemes vadászni,így megkímélem magam a felesleges kilométerektől.
    Habár már így is rengeteg van benne,mármint kilométer,simán elmenne egy "gyalogtúra szimulátornak" is....XD
    Nekem valahogy olyan életszerűbbnek tűnik,persze ha bugokat kivesszük,nyilván minden ízlés dolga.
    Én a classicban hanyagoltam a versenyeket,pont az alább előttem szólók leírása miatt.
    Ha kedvem volt vadásztam.
    Apropó classic,mennyire életszerű hogy 260 méterről leszedsz egy medvét és ott a helyszínen össze esik.
    Igaz itt meg pont a bizonyos ló másik oldala,de szerintem,(csak gondolom),majd idővel ahogy nő a a készséged minden irányba ez jó irányba változni fog,de azért ezen része még eléggé bugos,van mit javítani rajt.
    Sokat gondolkodtam a vételen ,de inkább e mellet döntöttem ,mint sem megújítsam az előfizum a classicban,mert ehhez ha nem veszek semmit akkor is tudok majd vadászni ,(nem jár le az előfizum).
    A grafika az valóban eszméletlen.
    Összességében még mindig eléggé béta biztos lesz javítva,de már így is használható,van egy bizonyos hangulata varázsa,a clasichoz képest,mondom ezt úgy hogy ott is több éve voltam előfizető elég sok órám is benn van.
    Mikor megjelent a bison a új téli területen,használhatatlan volt egy jó darabig,bugos volt nem kicsit ,nem véletlen volt kompenzáció is,pedig volt már gyakorlat benn előtte,mégis béta állapotban dobták ki.
    A tegnapi "hajtó vadászat visz mindent" eddig ,sok lúd disznót győz alapon.
    Ne számoltam össze de szerintem volt vagy 30-40 állat egy kupacban.....
    Az estin lőttem random ahogy sikerült,sokat nem terítettem le mert gyorsan futkoztak inkább csak a tömegbe lövöldöztem....

Ezen egy bikát szerettem volna leszedni de nem sikerült,elszalad még a nyomát sem találtam meg a sokaságban....

Ezeket meg csak úgy..

Kincskeresés a barlangban