Vadász MMO-t készítenek a Just Cause fejlesztői

FAQ - magyar oldal

• Forrest Tomee
    Annyira nem rossz a helyzet a CotW-al szerintem. Nekem 60 órám van benne egyelőre és továbbra is élvezem, sőt ahogy kiismerem egyre jobban. Persze van még pár bug, amit javítani fognak, de már most is bőven megéri az árát.
    Továbbra is elképeszt a grafika minden egyes alkalommal. Eddig az éjszaka nekem a FarCry Primal-ban volt a legélvezetesebb, de itt szebb. Elképesztően szép ahogy éjszaka a hold bevilágít a fák közé.
    Az hogy a puskák gyengék nem ennek a hibája hanem a calssicnak. Ott pont nincs se bullet drop(ez ballisztika magyarul?:O) ), se igazi penetration. Bármelyik puskával simán csinálok dupla tüdőlövést. Itt a lövedéket befolyásolhatja a szél, a táv és a töltény fajtája + mekkora tesbe csapódik be. Az íjas vadászatba tettek egy kis random dolgot, ami baromság szerintem, lehet majd kiveszik mert sok a panasz rá.
    Az állatok AI-ját, beragadás stb biztosan finomítják majd, eddig a lopakodás bug volt a legfontosabb.
    Mivel 2 hete a steamen a 10 legjobban vett játék-ba befér biztos, hogy komolyabban fejlesztik, mit azt a rémálom Primalt.
    Eddig kb. 70 ezer példányban kelt el és naponta 3000-en játszanak vele(ezek steam adatok), ami szerintem több, mint a classic napi játékosállománya(ezt nehéz megmondani, mert sokan nem steamből, hanem a böngészőből indítják), de pl szintén steames fishing planet, csak feleennyi játékosbázis állít elő.