Vadász MMO-t készítenek a Just Cause fejlesztői

FAQ - magyar oldal

• bajgunar
    Én pl BlackTail-ból még nem is találtam ~170 pontnál nagyobbat, így olyat még nem is lőttem!!! Útálom a BlackT.. versenyeket. Verseny vége előtt nézed, és mindíg van (persze a szokásos ~6-8 név), akik a ranglista elején vannak, azok ~195 pontos körülivel vezetnek.
    Míg a Timbergold pálya nem volt, lehetett Mule-t is találni Logger-en ~230 körülit, de már azt se. Logger-en wr-t már ne is keress! Csak Timberen menj Mule-ra, de azon meg megtalálni a ~240-est, hogy azzal nyerj is. Esélytelen.. akkora a pálya, és ott meg már több a spawn is. ~110 kg-osak néha jobbak, mint egy ~135 kg-os.
    Azért nekem sok arany, ezüstöm, stb van. ~5-6000 em$-t versenyekből szedtem össze. Ha már játszok, akkor mindenképp verseny. Útálom még a tévlövős kihívásokat is. Van pár gyökér, akik be vannak állva egy pozícióba. Oda spawn-ol, lenéz hegyről, és vár... vagy spawn-ol párszor, míg be nem jön egy nyúl, őz, stb. a látóhatárba és kilövi. PFf. Na ezeket is megelőzni? Esélytelen. Ezt én pl nem is díjaznám. Manuálisan törölném a őket a ranglétráról.
    Utóbbi időben elég sok pízt szedtem össze azzal, hogy WhiteHeart-ön toltam versenyt. Egy időben van a pulyka, farkas, vapiti és fehérfarkú. Kezdesz ~középtájt a felső szigeten a tótól balra a mező fele. Kicsit felfelé szaladsz arra a nagy placcra. Itt mindíg (~80%) találni farkast (20-30 kg -os nyom kell csak), és pár pulykát (néha van benne nyerő trófea). Ha nincs elfutsz a tó fölé, körbenézel pár pulyka, ha találsz pár farkast, ami 20-30kg-os, azt leköveted. Ha belebotlasz ~440-500 -as vapitibe, akkor azt is becserkészheted. Ha semmi, akkor spawn az alsó szigeten a bal felső leshez. Az környékén megintcsak farkast keresel és 85-100kg-os white-ot. Majd futás le bal oldalon a sziget közepéig. Itt ~beakadnak az öböl csücskénél a farkasok. Ha semmi átfutsz jobb oldalra, majd fel a két sziget ~találkozása felé. Ha semmi, akkor nyomhatod ki, kezdhetsz újat.
    Ez ~1-1.5 óra alatt letudható. ~3-4 "nekifutás" és össze lehet szedni ~3-4 dobogós helyet.
    Én eszerint toltam, és hozott pár em$-t.