Vadász MMO-t készítenek a Just Cause fejlesztői

FAQ - magyar oldal

• bajgunar
    Classic-ot 8 éve fejlesztik! És azóta is javítgatják, csiszolgatják, újítják. Ezt csak 2 éve, de ez még nagyon early access.
    Kezdetben a classic-ban is voltak szép kis hibák. (én is beta teszter voltam), de ezeket már kinőtte. Majd idővel ez is. De ahogy mondod, kell neki legalább ~fél-1 év.
    Na meg valóban bazi nagy pénzekre mennek... Állandóan fizess elő! Jön az új fegyó, azt vedd meg! Aztán ~1-2 akció, arra muszáj befizetni, merthát miért ne, aztán újra fizess elő, új cucc, stb... És csak ölöd bele a pénzt. Nagyobb "biznisz" van benne, mint egy sima játékban, mint amit megveszel és tolod. Max kijön rá 1-2 dlc.
    Csak itt meg az a sz@r, hogy benne van jó sok pénzed. Idővel ráunsz, nem jön új cucc, nincs tovább, stb... Aztán ~kuka. És buktad a sok beleölt lóvét. Ok, megveszel egy game-t, mint anno pl BF2-őt ~16k-ért előrendelve, most meg ~1k. De előveszed és megvan. Ebben lejár az előfizetés x idő után, elővennéd de nem tudod mert elő kell fizetned... PFf. Tehát fizess be újra. Baromi nagy pénz kicsikarás. Ok, fejlesztgetik. De lehetne olcsóbb is. (vagyis nem... mi kereshetnénk kicsit több pénzt.). Ott meg a versenyek.... Az meg a másik. Nagyon nem sok esélyed van az állandó, örökös ~3-4 top ranglistás, éjjel-nappal a game-t toló, függő kockákkal (akik talán rokkantak és mást nem is csinálnak??? csak fexenek az ágyban és ezt tolják egész nap?...) szemben. Jó, lehet párszor nyerni. De van egy pár, akinek meglátom a nevét és már tudom, hogy nem lesz könnyű dobogósnak lenni.
    Utoljára szerkesztette: bajgunar, 2017.03.08. 20:05:12