Vadász MMO-t készítenek a Just Cause fejlesztői



FAQ - magyar oldal


  • Árnyvadász
    #1712
    Hát igen. Amit leírtál abban jószerivel minden benne van. Engem kb. 3 napig tudott megfogni, és még egy pár napig lekötött, így jött ki 20 óra játékidő, de azóta el sem indítottam. Legnagyobb bánatomra előre megvettem, közben meg már megjelenés napján volt belőle warez. Én hülye, ha tudtam volna. Meg eleve arra sem számítottam, hogy ez fizetős lesz. Azt gondoltam ez a The Hunter következő része, illetve folytatása, aztán ami kell majd játékon belül megveszem.

    Kár érte, bár idővel csak kipofozzák annyira, hogy legalább annyit tudjon, mint a Classic, de az is lehet ezeket a svéd fejlesztőket csak a pénz mozgatja és basznak majd ezt normálisan megcsinálni. Egyébként volt valami vadhajtás is Hunter: Primal néven, korai hozzáférésben. No azt is kipróbáltam még, mert ugye akkor még a The Hunter az egy név volt és nyilván arra számítottam, akkor a Primal is valami jó dolog lesz. Hát kb. a bottal se kategória, és szerintem a mai napig is ez a szint. Csináltak belőle némi pénzt, aztán ennyi.

    Itt nem annyira gázos a helyzet, mint a Primal esetén, de legalább kell 1 év, alsó hangon fél, de inkább több, hogy ezt gatyába rázzák. :(
    Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2017.03.08. 19:30:33