Vadász MMO-t készítenek a Just Cause fejlesztői

FAQ - magyar oldal

• bajgunar
    Én "poénból" kétszer telepítettem... (ergo letöltöttem). Mondván ha már "ilyen gyorsan" patch-elték, "talán!?" jobb, jó lesz.... (én balga...) De ez... ÁHh, ez még a beta gammája.
    A Classic-ot imádom(tam) (most kissé félreraktam egyéb problémák miatt), nem keveset öltem bele, mind időben, mind pénzügyileg. (~3-4 előfizetés + 3-4x 1000 em$, stb.).
    De hogy ez a rész! Grafikailag, hangügyileg nagyon ott van. Tényleg gyönyörű.
    De hogy a fegyverek, (mintha vmi csúzli lenne), nevetséges. Tényleg nem lehet oda lőni, ahova célzol. Az állatok mozgása elég szegényes (néhány "megmozdulásuk" elég vicces, na meg ahogy megsebezve menekül. PFf.
    Aztán meg akkora csaló a game! Mint pl: egy komolyabb vad eszik a mező közepén, figyelheted azt órákig, egy helyben eszik! ~80m -ről. Amint elindulsz felé, és ~80m -nél közelebb érsz, még ha fekve is kúszol, meggondolja magát és elindul ~gyors gyaloglással totál más irányba!!!, leginkább be a legnagyobb dzsungelbe! Aztán hívogathatod... ~20 perc után meg ~1km követés után (talán) megfordul, és (talán) vissza bőg! És NEM felé fúj a szél! Semmi. Ha ~80m -nél messzebb vagy, akár órákig lesheted, kb le van fagyva és egy helyben eszik! Amint megindulsz felé, akár 5 perc után, akár fél óra után, akkor kezd el helyet változtatni. Na ez vicc volt...
    A kukaricamező megmentése küldi is... PFf. Nevetséges. Bejárhatod a térképet, hogy megkapd az Outpost-ot (amit addig míg be nem járod az adott területet, le se generálja a játék, se grafikailag, se sehogy. egy üres kis mező van helyette). Na ennek az egy sz@r küldinek is neki kellett futnom ~5x, mire találtam az adott területen belül 2 nyomorult vadat. Addig meg rohanhatsz odáig... ~20 percig, mást nem csinálsz, csak auto futás. Aztán lősz egyet (szíven ~20m-ről, ami persze nem szív.) ami meg úgy elszalad, hogy a ~50. sebzett vad után a francnak van kedve keresgetni órákig.
    ÁHh. Na meg a néha elindított game-ből ~hiányzik a hívó hangja... Na akkor indíthatod újra a game-t.
    Aztán meg ha hívod is az állatot, nem ám mind oda jön a hívásra! Hanem ~20m-rel odébb tőled, ott kezd "keresgélni". De úgy ám, hogy nehogy hátszéllel legyen, hanem pont TE legyél neki szélirányba, hogy véletlenül is felé fújjon a szél.
    Na ebből ennyi nekem elég is volt. Olyan uninstall, mint a huzat. Grafikailag gyönyörű, de ez így számomra nem ér 5 Ft-ot se.
    Maradok a Classic-nál! (inkább annak húzták volna fel a grafikáját így).