Vadász MMO-t készítenek a Just Cause fejlesztői

FAQ - magyar oldal

• Árnyvadász
    Igen ennek a játéknak az egyik eleme a felfedezés. Ez így lett kialakítva, megtervezve. A bejárt területeken felfedezett dolgokért kapod a tapasztalati pontot. Tényleg óriási a terület és sokat kell gyalogolni. Lehet nem kellett volna ennyire nagy egybefüggő területet csinálni, ezt én is aláírom. Azonban van egy megoldás arra, ha nem akarsz annyit kutyagolni.

Mind a két nagy különálló vadászterület fel van osztva régiókra. A térképen ezekben a régiókban fel vannak tüntetve az outpost helyek zölddel. Nos ha ezeket mind meglátogatod egy régión belül akkor a játék automatikusan megmutatja neked a kabint vagy más szóval azt a helyet ahol elkezdheted a vadászatot a játék elején. Van amikor egy régió két ilyen induló házzal is rendelkezik.

Így minden vadászat elején már onnan tudsz indulni ahonnan szeretnél és bár még így sokat kell gyalogolni, de mégsem annyit, mintha csak egy bizonyos helyről kezdhetnél. Lehet írtam már korábban ezt, akkor bocsánat.

Nekem egyébként volt olyan is, hogy 3 méterről szívre célozva lőttem meg a szarvast és tényleg volt idő becélozni. Erre elfutott és a vérnyomok alapján csak húsba ment a lövés, alig vérzett, majd egy kilométert kellett keresgélni a vadat mire megtaláltam, de az is lehet feladtam a francba. Hagytam. Ez roppant idegesítő tud lenni.

Inkább érdemes fejen lőni az kész. Akkor megspórolsz egy csomó felesleges sétát és keresgélést.