Vadász MMO-t készítenek a Just Cause fejlesztői

FAQ - magyar oldal

• Árnyvadász
    Igazság szerint ideálisan mindig nyakra célzok, mert ha csigolyát talál akkor egyből meghal az állat. Egy medvét aki felállva nézelődött csak nekem háttal állt, így egy lövéssel ki tudtam fektetni. Szarvasbikákat is ki lehet így, persze jó helyről kell lőni és viszonylag közelebbről. Nem szeretem mondjuk, mert etikusan szíven kéne lőni, de abból az esetek 95%-ban tüdő de rosszabb esetben olyan lövés lesz, ami nem ér létfontosságú szervet. Aztán jöhet a kilométeres hajsza az állat után. Ami viszont az esetek többségében, ha alig veszít vért fel is adom, mert úgy is elmenekül. Emiatt viszont marad a fej, gerinclövés, csak az meg gondolom a pontot is viszi lefelé.

1200-1300 pont volt eddig a legtöbbet érő állatom. Egy jóféle szarvas, medve, de még akár róka is érhet ennyit. A legrosszabb meg olyan 600 körüli sima roe deer tehén. De azokat már nem szívesen szedem ki.

Grafikai néha tényleg homályos, steam fórumon is panaszkodtam erre, szó szerint a blurry szót használták. De a látótáv szinte végtelen, a képeden is jól látszik. Némelyik hegy lábára is fel lehet mászni, a pálya elér időnként odáig. Majd fegyvert kéne vennem, mert ez az alap nagyobb állatokra elég gyenge. Régi Hunter-ben is sokkal erősebb fegyvert használtam és bizony azzal még 200 méter vagy felette is egy lövés volt egy komolyabb testű vad. Ez a .243 meg csúzli kb. :)

Jó persze nem mindig, de jobb lenne egy erősebb akkor is. Jut eszembe egy fontos infó, ha nem tudtál róla (ha tudtad, akkor bocsi):

A kisebb területeken, amik felosztják a nagy térképet, ha elmész minden outpost-hoz, akkor megkapod a ház ikonját a térképen, ahol lehet menteni, meg gyors utazni + vásárolni. Véletlenül rátalálni azért nem egyszerű, hiszen óriási a térkép, de az outpost-ok mind meg vannak jelölve és így minden körzetben lesz akkor házad ahol akármelyiknél tudsz kezdeni. Ez érvényes mind a két területre.

Lehet hétvégén megpróbálhatnánk egy közös vadászatot. Majd írok, ha van már valami elképzelésem mikor is lenne pontosan jó. Mert láttam kérdezted korábban játszik e valaki. Én benne lennék.