The Hunter
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
support forum a béka testelõknek
a helyesirást pedig ,a böngészõ kiegészitõjenek telepitése oldaj meg
az idegen nyelv keverése a Magyarral pedig ostobaság ...
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !
Totál sziven lövöm ~ 40m-rõl és elszalad!!! ~2-3 vérnyom és onnantól NEM találok többet, körbejárok ~500m2-t és semmi!!! Egy kurv@ vér, nyom, semmi!
~5 állatból 1 lett meg, ami ott helybe össze is esett.
A grafika rettentõ fos! Amikor még beta fázisban volt, leesett az állam. Most? Mintha egy gagyi konzol, az a single fps nézet!? 😮 A fegyvet ahogy fogja, a távoli növényzet távcsõvel, a fák, levelek. A fû, aljnövényzet szebb lett, de a többi :S :/
Hát ezért egy büdös petákot nem fogok elõfizetni.
És törlöm újra. Elég volt ez a ~2 óra game. Elment tõle a kedvem.
Sajnálom, mert áll-leejtõsen indult, meg órákra lekötött a beta, de így, amilyen lett. Ez egy hulladék.
Olyan problémával szembesültem hogy:
Rég óta játszom,és eddig ilyen nem volt.....El akarom inditani a vadászatot és a START gombos kis ablak nem jelenik meg.Mi a tehendõm ??? A játék megy de vadászni nem tudok !
Egy olyan kérdésem lenne, hogy tavaly megvettem a The Hunter 2013-at amihez 6 hónapos licenc járt, azonban ez tegnap lejárt. Ugye ezt a kódot már többször nem tudom felhasználni? Most akkor a boltba újból meg kellene vegyem ezt a játékot, vagy az oldalon kellene vegyek licencet vegyek,hogy megint mindenre tudjak lõni? Csak mert én úgy voltam vele, hogy mikor lejár a határidõ akkor kitörlõdik a rendszerbõl is automatikusan. és újból fel udom használni, de nyilván ez hülyeség, mert 6 hónapra szólt.. 😞
úgy érzem kicsit beleestem a játék keltette csapdába, szépen letöltöttem, elõtte regisztráltam, majd amikor egy toronyba felmászva céloztam egy vadra és próbáltam lelõni, de jött a jelzés, hogy nincs hozzá "jogom", akkor kicsit megijedtem...
viszont maga a környezet és a játék sokszínûsége tetszik, épp ezért úgy gondoltam, hogy egy ilyen három hónapos "hozzáférést" vásárolnék, szerintetek ez próba gyanánt (ennyi idõ alatt, úgy is elválik, hogy tetszik-e a játék) megfelel, illetve ez mit rejtene magában? (arra gondolok, ami 15 dollárba kerül..)
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Hemmeldalon pedig az északabbi lodge és a grimulfs stent összekötõ vonaltól kicsit északabbra lévõ völgyben érdemes rakni,az is garantált 100-as népszerûség pár nap alatt.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
érdemes megnézni grat...
a tegnapi vadászat... a kolléga áldozata...
és ami engem illet...
ricsa köszi a segítséget.
http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"
Mert ugye az alap fegyvernél mindig újratöltõdik.
http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"
Én vettem már többx is em -et utoljáras multhét pénteken azonnal jóváiródik az összeg...
SMS verzió érdekel.
Kapunk válasz sms-t? Mennyi idõ amíg jóváírják az összeget?
No server specified. Please start the game from thehunter.com.
Please see the support section for more information.
Webfordító segítségével írjatok nekik, tuti válaszolni fognak, elég gyorsan dolgoznak. A játék többi részét meg meg kell szokni, apropó nem kötelezõ játszani vele 😊
Romero vegyél fel barátnak légyszíves. Medve40 néven vagyok most. Szeretném kipróbálni a multit és mivel régebben is sokat játszottunk egy idõben, így arra gondoltam most is kéne egy próbát tenni. Hétvégén megpróbálok gépközelben lenni, ha neked is jó. Ha nem, akkor meg majd a Hunter belsõ levelezõ rendszerében megbeszéljük mikor lenne alkalmas.
Ha jól emlékszem Te is árultad az accountodat. Eladtad végül és egy újat használsz vagy megmaradt a régi? Nekem amúgy augusztus elejéig van elõfizetve. Nem biztos, hogy hosszabbítok.
Tagság nélkül is lehet venni és használni felszerelést.
1: A játék mi alapján adja az em$-t?
2: Ha nem veszek tagságot akkor attól fegyvereket meg felszereléseket lehet venni?