Vadász MMO-t készítenek a Just Cause fejlesztői

FAQ - magyar oldal

• Árnyvadász
    Igen itt legalább nyugodtan lehet felfedezni meg vadászni. A klasszikus változatban sokszor az is gond volt a versenyek alatt,hogy az USA-ban élők előnyt élveztek, mivel ha nem maradtál fent hajnalig, akkor ők tovább vadászhattak a trófeákért. Emiatt nem egyszer a dobogóról csúsztam le.

Abba legalább 20 ezer forintnyi összeget költöttem el és egyáltalán nem volt meg mindenem, csak a legfontosabb dolgok, plusz erre még rájött az időszakos hosszabbítás, amivel biztosíthattam, hogy tudjak mindenre és minden területen vadászni. Itt ez nincs, bár az is igaz aki a versengést szerette, annak ez a verzió nem lesz jó. Remélem idővel azért itt is fejlődik ez a része a programnak, de egyelőre ami van az teljesen jó ebben a formában. Sajnos azért meg kell jegyeznem a játékbeli dolgok elég sokba kerülnek és lassan lesznek elérhetőek, de végül is ez biztosítja azt, hogy ne legyen túl hamar kijátszható.

A két terület közt egyébként bármikor lehet váltani, így talán kevésbé egyhangú a játék. Bizonyos állattípusok pedig csak az egyiken vagy a másikon vannak. Még újítás, hogy ha füves területeken haladunk, akkor ösvényt alakítunk ki, ami jól látható, ahogy letiporjuk az aljnövényzetet, de ez igaz az állatokra is, illetve nemrég fedeztem fel, hogy vannak ivó területek is, ahol az állatok inni mennek. Ilyenre nem emlékszem az előző részből. Grafika pedig nagyságrendekkel szebb, mint a régi motorral hajtott The Hunter esetében.

Az esti vadászat azért elég körülményes, mert csak egy fejlámpád van és azt talán az állatok nem figyelik annyira, de a belátható terület nagyon leszűkül. Persze hangulatos, de nem mondanám annyira jó dolognak. Igaz lőttem már éjszaka is ki egy szarvast, de én inkább maradok a nappali vadászat mellett. Az időpontot a kezdőházaknál lehet 250 kreditért cserébe változtatni. Az éjszaka elég hosszú, nem telik gyorsabban az idő. Már csak emiatt is frusztráló.