Vadász MMO-t készítenek a Just Cause fejlesztői

FAQ - magyar oldal

• Legpuska
    Na szóval az ingyenes EM$ szerzés menete:

1. Bejelentkezel a The Hunter weboldalán
    2. Katt a Store azon belül pedig a Huters Store-ra
    3. Aránylag felül van egy "Earn$" fülecske na arra kell rákattintani
    4. Itt található különféle szponzorok(Matomy, SponsorPlay stb)
    5. Rákattintasz az egyikre (a TrialPay-t nem érdemes, mivel ott csak fizetősek vannak)
    6. Itt megjelennek amolyan promóciós linkek, amik alatt egy leírás található, hogy mivel szerezhetjük meg azt a bizonyos EM$-t (ajánlott egyből a FREE/INGYENES fülecskére kattintani!) ilyen feladatok: Regisztrálj és érj el X szintet egy játékban; tölts le egy programot és telepítsd fel.
    7. Ha mindent jól végeztünk el akkor 10-15 percen belül(írja hogy mennyi idő után írja jóvá) megkapjuk a pénzt
    +1. Található egy Videó fülecske is, itt csak annyi a dolgunk hogy megnézzük a videót(megállítás nélkül), és néha még meg is kell ezt osztanunk Facebook-on
    +2. Vannak az úgy nevezett "TASK"-ok(feladatok) ezekhez szükséges némi angol tudás is! Ilyet a Matomy-nál mindig találtok! Ennek a feladatnak több fajtája is van: ilyenek:
    - Termékek kategórizálása
    - Weboldalon az email címek felkutatása/telefonszámok felkutatása
    - Képek értékelése (marketing szempontból, nem jó, jó, tökéletes)
    - Google keresések alapján weboldal megtalálása
    +2.1: Ezek elméletileg időre mennek, bár ez szerintem kamu, mivel hogy akármilyen gyorsan vagy lassan is csináltam meg a feladatot(ami 10 részre van osztva) mindig ugyanannyi időt vett le.
    +2.2: A feladatot csak pontosan lehet elvégezni mivel hogy ha 75% alá süllyed a pontosságunk akkor hibásnak tekinti a feladatot és nem enged tovább(újra se lehet kezdeni)!

Fontos: Van mikor nem a megfelelő oldalt tölti be, ezekre figyelni kell, ha ilyennel találkoztok akkor az amolyan kamu ajánlat... ezt úgy lehet megállapítani, hogy semmi köze sincs a betöltött weboldalnak a szponzor linkben leírtakhoz!

Remélem nagyjából érthetően írtam le, kicsit késő van és ilyenkor már nehéz értelmesen fogalmazni. :)