Vadász MMO-t készítenek a Just Cause fejlesztői



FAQ - magyar oldal


  • Árnyvadász
    #1316
    Sztori:

    Helyszín: Redfeather Falls.
    Gyanúsított: Moose hölgyike.

    Egy pár perce lelőtt 182 pontos whitetail után örömittasan sétálgattam a kis szigetek közt, mikor meghallottam egy újabb whitetail bak horkanását.

    Távcsőben is megpillantottam és úgy nézett kis ez még értékesebb is lehet. Az egyéni legjobbam 184 pontos, nagy esély volt rá, hogy ez itt akár még meg is dőlhet.

    Guggolva a vízparton, majd később már a vízben folytattam az utam, mellettem a parti szegélyen sűrű nádas húzódott, a whitetail, pedig egy másik szigetecskén sétálgatott a fák között, a szél pedig velem szemben fújt, minden előnye megvolt egy pontos és egyben halálos lövésnek.

    Ekkor jött a pillanat, ami végzetesnek bizonyult kötszer hiányában. Nézek oldalra és a nádasban 8-10 méterre tőlem egy moose tehén figyelt. Éreztem, hogy ez nagyon közel van, éreztem, hogy ennek bizony nagyon rossz vége lesz, ha nem állok fel baromi gyorsan és kezdek el futni. A whitetail talán ezt még nem hallja meg, mert 140 méterre van.

    Nyomom a shiftet, felállok, nyomom a futást váltó caps lock-ot, majd már nyomnám a W gombot, hogy induljak, de óriási bömbölés és a moose F1 versenyautókat megszégyenítő sebességgel gázol el és borít fel.

    Sátram nincs lerakva sehol. Vissza a kezdőpontra. Az egészben az volt a szép, hogy nem whitetail-re vadásztam, az csak jött. Hanem blacktail versenyre voltam benevezve, de ahhoz a Redfeather Falls-on elég sokat kell gyalogolni a kezdőponttól.

    A lényeg, hogy ugyanez a szituáció, megismétlődött így csak harmadjára tudtam blacktail közelbe kerülni, igaz a másodiknál már valahol, még az eset megtörténte előtt már kicsomagoltam a sátram.