The Hunter
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kíváncsi leszek mennyi lesz ebbõl még az akinek sikerül. Már egyáltalán az, hogy ilyen lövést produkáljon, a táv az már másodlagos szerintem. Lehet benevezek én is, ha sikerül esetleg egy lövés, még lehet felférek a dobogóra... LOL
"Shot through both the lungs and the heart"
Ez is ott van, mint speciális kitétel. Illetve ez eléggé (durván) megnehezíti a feladatod. Ugyanis nem elég, hogy jó messzirõl kell eltalálnod, a lövésnek a jobb és baloldali tüdõt és a szívet is át kell vinnie.
Tapasztalatból mondom, hogy ez még közelrõl sem egyszerû, nem hogy még 150-200 méterrõl mondjuk, mert az már viszonylag jó lövésnek számít távban.
Azért sok sikert!
Pontozás: Legtávolabbi lövés. Ha egy állatot több lövéssel ejtesz el, a legközelebbi lövést veszi figyelembe az értékelésnél.
A lényeg, hogy a verseny arról szól, hogy ki tud minél messzebbrõl elejteni egy Elk-et, de ha több lövéssel ejted el, a legközelebbi lövést nézi.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Scoring: Longest shot. If an animal is harvested with multiple shots the shortest shot is counted as your competition entry .
na ez mit jelent pontosan ?
Logger's Point bár nagyon jó kis hely, azért a többinek is mind megvan a maga egyedi jellegzetessége és szépsége. Elk, Moose vadászat külön élvezet.
Szerintem érdemes a teljes csomagot venni (12 hónapos + extra dolgok), mert egy mikrótranzakciós rendszerû játéknál az olcsóbb csomag, elsõre jó választásnak tûnik, de aztán kiderült, hogy végül azzal jártál a legrosszabbul. Mert még másra is kéne pénz és elfogyott.
Persze ez nagyban függ attól is mennyi idõt akarsz eltölteni vele. Bár szerintem van annyira jó, hogy hosszútávra megfelelõ színvonalú szórakozást nyújtson. Persze ez csak az én véleményem.
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
Egy kis kedvcsináló, aki nem látta esetleg. TheHunter2012 trailer
Így néz ki, de nagyon ritkán találni ilyet. Saccra azt mondom, körülbelül 5 alkalommal találtam az eddigi 40 óra játékidõm alatt. Abból egyszer szarvassal.
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
A fácános segítséget is nagyon köszönöm. Eszembe nem jutott volna. Azt tudtam, hogy T a fütyülés, de én azt hittem az arra jó, hogy a közeli állat egy pillanatra megmerevedjen a hang hallatán és könnyebb akkor lelõni.
Viszont így már értem miért nem számolja nekem el a fácánért járó pontokat a statisztikámban. Ugyanis én csak földön járkáló fácánt lõttem eddig.
Akkor én is mondok valamit, hátha ez meg neked új, vagy még nem találkoztál vele:
Láttam már alvó szarvast! Idõnként lehet találni alvóhelyet, de az üres szokott lenni és egy kör jelzi. Nekem viszont volt szerencsém szarvassal együtt is meglátni. Nem lõttem le így, mert nem tartottam erkölcsösnek, inkább felébresztettem és hagytam elfutni.
Medve nehéz, mert baromi érzékeny csak guggolva lehet megközelíteni vagy ha szerencséd van a folyóparton elkapni távoli lövéssel. Ijjal még nem tudtam medvét lõni.
Pulyka az egyik kedvencem. Nagyon nehéz, iszonyatosan jó látása van 30 méternél közelebb esélytelen kerülni hozzá. Fõleg csak hívással szoktam õket lõni. Sokan a sörétesre esküsznek, de pulykánál én szeretem az íjat vagy most már a nyílpuskát, mert kevesebb zajt csap.
Azt tudtad, hogy ha fácán közelben vagy a T billentyû megnyomásával fütyülsz egyet és akkor felreppennek? Nekem vagy fél év kellett mire rájöttem. A legtöbb fácános verseny ugyanis csak a levegõben lelõtt fácánt veszi érvényesnek.
Térképek
(Nem néztem még igazán körül a fórumon. Csak ma kezdtem el.)
Moose már engem is támadott meg. Egyszer úgy, hogy csak otthagytam a gépet (felálltam mellõle és 15 perc múlva tértem vissza) aztán mikor ülnék le folytatni, nem tudtam, mert nem volt kötszerem és pont ez a menü ugrott fel. Redfeather Falls-on voltam éppen.
Medvét még nem sikerült lõnöm. Lett volna alkalom, de akkor pont nem az a fegyver volt nálam, amikor meg igen, mindig elfutottak <#buck>#buck>. Pulyka után a medve még az igazi kihívás számomra. Igaz pulykából már egyet sikerült lelõni, de nagyon nem szeretek azok után koslatni. Ezerszer inkább akkor a fácán már. Azok élõhelye is sokkal szimpatikusabb.
Ja tényleg. Meg tudod adni a neved, szeretnélek felvenni a baráti listában. Enyém a játékban: Medvebocs34. Ugyanis eddig még nincs listában senki. Így legalább Te már ott lennél <#law>#law>.
Egyébként a moose érdekes állat, medve még sohasem 'ölt' meg, de 2 nõstény moose már igen <#vigyor4>#vigyor4>
Sátornak nagyon örülök, van pár kedvenc hely, ami olyan messze van és nem kell állandóan odakutyagolni + egyes versenyekhez vagy küldetésekhez is nagy segítség.
Pár példa:
-Egyetlen egy csatangol és az is egy kisméretû tehén (nõstény)
-Párban két tehén
-Akár 4 tehén egészen közel egymáshoz képest
-Egy bika és pár nõstény viszonylag közel egymáshoz
-Eddigi legdurvább nálam, mikor három bika jött egyszerre, teljesen azonos irányban és közel egymáshoz
De megannyi változat lehetséges, az meg, hogy mennyire értékes, az már tényleg mázli kérdése. Kicsit olyan ez, mint a Diablo játék dobási esélye. Viszont pont emiatt is, mindig visszajársz, hogy hátha éppen most sikerül egy igazán értékes példányt kilõni.
Mondjuk már az is egy élményszámba megy, amikor csak járkálsz ebben a gyönyörû környezetben.
Én nemrég vettem sátrat, mert így legalább nem kell mindig az erdészházból indulni és ahová sokat kell gyalogolni, oda szépen felverem a sátrat, majd a következõ vadászat alkalmával már egybõl onnan indulok.
Egy másik élményem is van. Tegnap elõtti versenyen íjjal kellett meglõni egy moose-t. Az elsõ találkozásomra rögtön egy 538 Kg-os példányt fogtam ki, de hiába lopakodtam egészen közel a lövés nem volt teljesen pontos, így az állat elszaladt és egy kilométer megtétele után a nyomát vesztettem. Egy ideig még azt is láttam merre megy, de késõbb már szem elõl tévesztettem és szépen követtem a nyomait, de egyszer csak az utolsó nyomnál hiába kerestem tovább, semmi nem történt.
Aztán lõttem még kettõt, ezek már nem menekültek el, mert halálos lövést kaptak, de a pontszámom már messze nem volt olyan, mint amilyen az elsõvel lehetett volna.
MauroN: Persze az rendben van. Nem versenyre gondoltam, csak sima bóklászós kilövésre.
A szigetek is meghatározzák, hogy hol melyik van. Ha a házikóra a térképen induláskor rákattintasz kiírja mely vadak vannak azon a területen.
Az hogy milyen magas pontú állatot tudsz lõni sok mindentõl függ, milyen szerencséd van hogy az adott területre milyen vadakat rakott be a gép kezdéskor, mennyire vagy türelmes, a magasabb értékû szarvasok sokkal figyelmesebbek(beszaribbak) csak guggolva vagy fekve lehet megközelíteni õket. Keress nyomokat és kövesd õket. Mikor a huntermaten a karika ami, az állat valószínûsíthetõ közelségét jelzi, kisebb karika lesz azonnal guggolás és óvatosan kell menni. Mint lent írtam pár napja ez inkább türelemjáték, mint agyatlan lövöldözés <#vigyor4>#vigyor4>
szoval kicsik amiket löttem, bár hol lehet nagyobb vadat löni vagy van spéci helyük esetleg nem a szigeten hanem ahova csak elöfizetéssel mehetek?
köszke
A vaddisznónál a súlya és a jobb-bal agyar mérete határozza meg a pontot.
Ha megtetszik a játék akkor meg rászánhatsz pár ezer forintot és lesz full játékod minden területtel és fegyverrel.
Nekem nagyon tetszik ez a játék és emiatt megvettem inkább. Sokkal jobb így játszani vele, vagyis inkább azt mondom, így van értelme.
100 kg szarvas nem rossz, de ott nem a súly, hanem a szarv számít. Vaddisznónál pedig a 190 is nagyjából egy átlagos példány, de itt meg a súlyon kívül még számít az agyar hossza (jobb, bal egyaránt) és az átmérõje is.
egyébként nem jó eredmények. átlagosak.
még ha a tréninget is próbálom akkor is ugyanoda rak be ugyanúgy de. 11.00-re, 😞
ui: mindegy tegnap lõttem egy 100 kg hím szarvast, meg egy 190 kg vaddisznót. ez milyen eredmény?
igen tudok játszani az interneten keresztül, az a furcsa, hogy bármilyen fegyvert használhatok, 9.00-kor kéne kezdenem, de mégis 11.00-kor kezdek, azt lövök le amit csak akarok semmilyen statisztika nem készül, a profilom megvan meg minden, de mégis mintha nem is léteznék mint vmi kisértet 😊, tetszik a játék ezé b@ssza a csõröm a dolog
köszi
Egy 3 hónapos elõfizetés 10 euro, ami valljuk meg semmi egy Warcraft, AION, stb-hez képest ahol 1 hónap kerül 13 euróba. Itt a 3 hónapos csomaggal az összes területet megkapod, 3-4 fegyvert és ingyen lõszert állandóan. A fejlesztõ kis csapat elég aktív a fórumközösség pedig nagyon segítõkész(persze angolul).
Minden héten vannak versenyek az összes állatot érintõ, különféle fegyverekkel.
Aki szereti az ilyen játékokat azoknak nagyon jó szórakozás, magas graf. beállításokkal nagyon szép, jelenleg nincs a piacon másik ilyen kaliberû vadászjáték. Egyetlen hibája, hogy valóban idõigényes, nem egy CoD ahol beugrom lövöldözni 20 percet kicsit.
nem rég töltöttem le a játékot, sikerült az internetrõl letölteni meg bereggelni, el is indul a játék, de mindig ugyanarról a helyrõl, mintha fel sem ismerné a karakterem, választottam 1 küldetést, azt, hogy tudom elinditani? Érdemes ezzel a játékkal játszani elõfizetés nélkül?
elõre is köszönöm
DAF and Renault premium 420 dci fan CB:kecsa
DAF and Renault premium 420 dci fan CB:kecsa
Köszönöm szépen!!
Egy kis segítséget szeretnék kérni!
A Mule Deer Missions-t csinálom és a harmadiknál el vagyok akadva. Mit jelent a "6 typical points"?
Elõre is köszönöm!
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
Vettem 1000 em-t. Vettem rajta puskát meg lõszert, de akkor úgy látom be kell osztani a lõszert, mert akkor vehetek újra.
Core i7 6700k, MSI GTX 1080, 16 gb ram és M.2 SSD
Core i7 6700k, MSI GTX 1080, 16 gb ram és M.2 SSD
"How to configure graphics:
1)Apply your settings on Settings.exe
2) Go to - C:\Users\
"TheHunterSettings_live". "
Nálam (XP) nincs "roaming" mappa, simán az "appdata"-ban volt. Tényleg mûködik! Eszméletlen szép.
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Valaki <#help>#help>
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!