Vadász MMO-t készítenek a Just Cause fejlesztői



FAQ - magyar oldal


  • Árnyvadász
    #1297
    Szerintem a 3 hónapos nem rossz. Rálátásod nyílik milyen a játék. Bejárhatod az összes szigetet és bár nem minden állatot lőhetsz le (fegyverek etikussága végett) mégis elég sokfélét belőlük.

    Ez alatt az idő alatt pedig ki fog derülni számodra, hogy érdemes folytatni. Az fontos, hogy bár a vadászidények (3,4,12 hónap) mindig pénzbe kerülnek, a fegyverekért és a felszerelésért elég egyetlen egyszer fizetni, az már a tied marad akkor is, ha épp lejárna az előfizetésed.

    Fegyverből a 30-06 a legjobb és a két madár kivételével mindenre jó. A shotgun (birdshot) pedig jó a két madárra és más lőszerrel meg minden másra. Ez a fegyver pedig benne van az alap csomagban is.

    Ha előfizetsz, lőszert sem kell venni, mert végtelen számú rendelkezésre áll. Sátor még egy jó dolog, de nem kötelező és nem is feltétlenül szükséges, inkább ajánlott.

    Többit úgy is ki fogod tapasztalni idővel, meg esetleg olvasgasd a HunterWiki oldalát. Játékon belül is megtalálhatsz minket. Ott chaten keresztül lehet kommunikálni. Nekem Medvebocs34 a nevem. Ha így rám keresel visszaigazollak szívesen.