Vadász MMO-t készítenek a Just Cause fejlesztői



FAQ - magyar oldal


  • romero1
    #1278
    mefnéztem a képeid között, hát mit mondjak nem gyenge . az rendben van hogy a vadász álcázza magát , de hogy már a vad is ?... xD

    gyerekek pár infót nyomnék nektek az eddigi tapasztalataimból .
    mule deer bakra reggel menjetek , 5 legkésőbb 7 órai kezdéssel . 5-10 perc alatt kapás van . persze futást tessék hanyagolni , mert azt messziről meghallják . na meg ugye nem cod ez , hogy végigrohanjunk a pályán... xD ezen reggeli órákon whitetail bakokat is szépen találni egyébként .
    a sutára viszont nem jó a reggeli kezdés . Árnyvadász ötlete alapján kipróbáltam a délután 3-4 órás indulást , és sikeresen bevált . soha ne szedjétek le az első vadat amit megláttok , mert csordában közlekedik legtöbb esetben . meg kell várni míg az összes feltűnik , aztán a távcső segítségével fel lehet mérni az összes súlyát , aztán a legnagyobbat érdemes lelőni . minimum guggolni kell , ha már közel vannak , de az a biztos , ha egy sziklán , vagy aljnövényzettől mentes helyen hasalunk . legjobb ha dombtetőn vagyunk , ahonnan jobban belátni a terepet .
    most amúgy elk-re vadászom . .44-es pisztollyal , 50m-en belülről kell lőni . az első 4 legnehezebb állat átlaga számít .érdemes tehát a hímre menni . tegnap össz-vissz eggyel találkoztam , de mint kiderült rossz időpontban indultam . egy kis netes utánajárással kiderítettem , hogy hajnalban és késődélután aktívak . ma 5 órás kezdéssel indultam mindig , és volt is kapásom több is . viszont sokszor nem válaszolnak a hívóra . lehet nem mindegy hogy röviden vagy hosszan trombitálok vele ? vagy esetleg többet kellene , mint a mule deer hívóval ahogy írtátok ?