The Hunter
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez bizony! hónapok óta várok erre, végre kijött. kár hogy nem pont egyetemistáknak való mivel 1-2 órát legalább rá kéne szánni naponta😄
Ez lenne az?
"The Hunter 2012 (PC/2011) - HI2U"
"The Hunter 2012 (PC/2011) - HI2U"
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
Hol találtad?
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Kijött a full játék minden állatal és cuccal ágyõ vásárolgatás...
játszik még vele valaki? van valami pozitív változás?
Sziasztok!
Elég rég jártam erre, és mi tagadás, a játékkal sem sokat játszogattam béta óta 😊 Azok a régi szép idõk, amikor még wardenként kóborolhattam az erdõben...
De nem is ez a lényeg. Aki esetleg nem tudta, ma érkezik az új patch. Tagoknak új terület (kanadai fenyves), plusz a vadászható fajok listája a fekete medvével bõvül. Új fegyverként a számszeríj (crossbow) kerül be a játékba. A trophy photo rendszere is teljesen átalakul. Immár nem a játék generálja a képet, saját magad készíthetsz trófea fotót a játékban. Lehet pózolni ezerrel 😊
A missions felület is megújul, elég rendesen átalakították a küldetéseket.
Igyekszem néha feljönni fórumra, és válaszolni a felmerülõ kérdésekre, illetve a játékban (minõ meglepetés) melwin néven találtok meg.
Mindenkinek sikeres vadászatot, és jó játékot kívánok!
Elég rég jártam erre, és mi tagadás, a játékkal sem sokat játszogattam béta óta 😊 Azok a régi szép idõk, amikor még wardenként kóborolhattam az erdõben...
De nem is ez a lényeg. Aki esetleg nem tudta, ma érkezik az új patch. Tagoknak új terület (kanadai fenyves), plusz a vadászható fajok listája a fekete medvével bõvül. Új fegyverként a számszeríj (crossbow) kerül be a játékba. A trophy photo rendszere is teljesen átalakul. Immár nem a játék generálja a képet, saját magad készíthetsz trófea fotót a játékban. Lehet pózolni ezerrel 😊
A missions felület is megújul, elég rendesen átalakították a küldetéseket.
Igyekszem néha feljönni fórumra, és válaszolni a felmerülõ kérdésekre, illetve a játékban (minõ meglepetés) melwin néven találtok meg.
Mindenkinek sikeres vadászatot, és jó játékot kívánok!
Sziasztok!
1 hete raktam fel a játékot és nagyon tetszik...
Sajnos nem tudom hogyan lehet a versenyt elindítani és szerintem még minden másban is kezdõ vagyok.... ha valaki gondolja nyugodtan jelöljön thehunter oldalán (nevem:kovkri)
csákó😄
1 hete raktam fel a játékot és nagyon tetszik...
Sajnos nem tudom hogyan lehet a versenyt elindítani és szerintem még minden másban is kezdõ vagyok.... ha valaki gondolja nyugodtan jelöljön thehunter oldalán (nevem:kovkri)
csákó😄
bár választ ugyis hiába várok de azért megpróbálom
Apám gépére fel akarjuk telepíteni lejön a 4.1mb laucher és utánna az nem indul azt írja az ujratelepítés megoldhatja a problémár de nem oldja meg
frissen telepített XP -rõl van szó
5let?
Apám gépére fel akarjuk telepíteni lejön a 4.1mb laucher és utánna az nem indul azt írja az ujratelepítés megoldhatja a problémár de nem oldja meg
frissen telepített XP -rõl van szó
5let?
pls!
amugy hogy megy a pontozás? mer bent vagyok most egy Mule Deer versenyen ahol bikát kell lõni de hiába szépek a lövések 168 a max pont eddig és azzal vagyok 6.
megtörtént!
TheHunter néven felvehetsz barátnak, ha gondolod.
valaki aki még aktivan játszik vegyen fel msn re v. valami mer itt igencsak csend van
sikerül-t még tegnap egy format után(ugyis ráfért már a gépre)
most viszont kaptam egy csomo küldetést de csak mule deer-t tudok lõni akkor a többi küldivel mi lesz?
mer 1x régen volt olyan hogy asszem egy hetet adtak ingyen hogy ki lehessen próbálni a többi állatot is
most viszont kaptam egy csomo küldetést de csak mule deer-t tudok lõni akkor a többi küldivel mi lesz?
mer 1x régen volt olyan hogy asszem egy hetet adtak ingyen hogy ki lehessen próbálni a többi állatot is
és nálam mi lehet a baj mer 3 böngészõvel próbáltam de azt írja amikor a weblapon indítanám hogy nincs hozzárendelve kiterjsztés vagy vmi hasonló ...
Igen.
mûködik még ez a játék nekem nem indul 😞
Törölt felhasználó
Mi a fasz van a játékkal ? Miért nem lehet behozni a fõmenüt megesz az ideg bassza meg
Törölt felhasználó
ott
Törölt felhasználó
dao 976104
ott vagyok te hol vagy? csacsogók szobában
megy
Törölt felhasználó
mindjárt nyomom a kódot
Törölt felhasználó
ember én vajdasági vagyok nekem csak ezt a számot adja ki amit már egy szer leirtam de szerintem nekem csak a kódot kell megadni a szám az lényegtelen
Törölt felhasználó
na gyere már szét csacsogtam magam
írd az sms telefonszámot és a kódját. telószám 0690_nel kell hogy kezdõdjön.
ezen is folyamatos kapcsolatba tudunk lenni.
Törölt felhasználó
Hol vagy már ember már negyed órája csacsogok
ezen is tudunk értekezni folyamatosan szerintem.
csacsogók szobában leszek ott beszélünk
csevegõ.net ott leszek 20órától.
oké öcsi.de nézzd meg az sms számot mert az nem jó.
Törölt felhasználó
Atosz te meg próbálkozz azzal az msn el mert csak szavakba tudom elmondani igy irkálva szart se értesz meg ötvenszer el kellene magyaráznom mire megértet mit kell tenni.Vagy ha nem megy az msn csak van valami komunikációs program amire be tudsz lépni vagy legalább egy chat oldal bár mi ahol folyamatos kontaktusban lehetünk
Törölt felhasználó
neked csak az fáj hogy nem tudtál neki segiteni mert egy ökör vagy egy kibaszott barom ,a pénzrõl meg csak annyit hogy nekem egyedûl ez az esélyem hogy legyen zsetonom a játékban mert ebbõl a kibaszott országból ahol élek nem lehet tölteni baszd meg
és amilyen szarrágó vagy ugrasz is rá mint a talált pénzre?
én is megpróbáltam segíteni (az alap dolgokkal) de vhogy nem jutott eszembe hogyha netán sikerül is, hogy bármit kérjek érte.
mindegy
én is megpróbáltam segíteni (az alap dolgokkal) de vhogy nem jutott eszembe hogyha netán sikerül is, hogy bármit kérjek érte.
mindegy
shit happens
nem tudok belépni msn-re küld el email-ba jó?
rossz telószámot adtál öcsi. 0690 így kezdõdik
Törölt felhasználó
Egyébként nem én kértem õ ajánlotta te fasz
Törölt felhasználó
Van
Törölt felhasználó
Az ems kód DAO 976104 erre a számra 1556
Törölt felhasználó
Itt az msn cimem [email protected] jelölj be hivj és meg mondom mit kell tenni
csá öcsi55.ird meg az 1000em sms kódod és már töltöm is.
Törölt felhasználó
Hozzá teszem végtelenül egyszerû a megoltás jó magam is hasonló problémával küszködtem
Törölt felhasználó
Na ha feltöltöd a számlám én megmondom mit kell tenni 10 százalékát elõre kérem a többit utána
valaki tudna segíteni hogyan kell protokollhoz programot rendelni?
helló újra raktam és mégsem megy.Még mindig program hozzárendelést kér.Tudsz még ötletet hogy miért lehet ez?
Törölt felhasználó
Üdvözletem vadász hölgyek és urak valaki vagy valakik vegyenek már fel ismerõsnek a játékban ,mert én kurvára nem találok egy Magyart sem A nevem Vadasz55 köszönöm vááááááááá sex!