Vadász MMO-t készítenek a Just Cause fejlesztői

FAQ - magyar oldal

• Árnyvadász
    Meglett volna a második hely. Pont most néztem meg. Azért bosszantó picit, mert 1-2 másodpercre voltam a sikertől és egy klikkelésen múlott az egész. Nem tudom mikor fogok ilyen közel kerülni díjhoz, de persze nem adom fel.

Köszi a tanácsot! Tegnap azzal taktikáztam (megvettem a szagelvonót is közben), hogy hívtam egy helyről amit alaposan felmértem előtte és aztán elbújtam egy 20 méteres körzetben lévő nagyobb fa és némi aljnövényzet közé. Simán bejött. Csak hívni kellett és várni. Még 3 bikát szedtem le így, de sajnos már egyik sem volt 170 közeli.

A treestand is nagyon kellett volna, mert bár magasabb helyről figyeltem, hallgatóztam, nem mertem felguggolni sem és emiatt volt olyan (komolyan nem hittem már el), hogy kiírta a szarvas a jobb felső sarokba (szemmel néztem, semmi távcső) és nem láttam a képernyőn még. Pedig ott volt 5-6 méterre de a sok növénytől, meg egyébtől (fekve amúgy is nehezebb irányt váltani) nem láttam semmit.

Mondjuk itt a treestand-ről lövés tilos volt, de jól jött volna legalább addig amíg megérkezik a delikvens.

Közben voltam Redfeather Falls-on is. Az a hely gyönyörű. Annyira szép kilátási pontok vannak. A hátsó szegmensben a félsziget belseje felé lévő hegyekre másztam fel és onnan szinte az egész sziget belátható.

Naplementekor egészen káprázatos. Tettem is egy sátrat ide majd kezdésnek. Le is fotóztam, de ide nem igen lehet belinkelni, mert html-ben menti el a nagy képet. Lehet a picit megpróbálom azért, de azon meg nem sok minden fog látszani. Itt lőttem mellesleg egy Elk bikát. 6 db bika közül szedtem ki a legnagyobb szarvút. Egészen közelről. Fostam is, hogy ne vegyenek észre, mert elég gyorsan haladtak a hegyről lefele, no meg a fenyvesek elég ritkásak, szinte alig van aljnövényzet, így egy fa mögé kuporodtam le. De kilőttem az eddigi legjobb bikámat.

Képek: