Vadász MMO-t készítenek a Just Cause fejlesztői



FAQ - magyar oldal


  • Árnyvadász
    #1262
    Awi'Usdi's Stone. Van egy ilyen hely a Whitehart Island felső részén. Megint nem volt szerencsém. Semmi mást nem csináltam csak befészkeltem magam erre a helyre egy magaslatra és nyomtam a tehén meg a szarvas bőgést, időnként. Be is jött, mert majdnem egy komplett állatkert érkezett meg rövid időn belül.

    Ezek közt volt egy bika, lementem, hogy megközelítsem (hiba volt), de a tehén pont rám járőrözött és emiatt megugrott mind. Visszamentem a sziklára és hívtam megint. Jött egy szép bika. Távolság 25 méter alatt kell, ez a kitétel a versenyen. Odajött, igaz velem szemben volt, shoti a kezembe, lőném, erre megugrik. Távon túlszaladva a negyedik lövésem végzett igaz vele, de az már 60 méter távban volt.

    Eddigi legjobb blacktail szarvasomat lőttem ki. Könnyem majd kicsordult, hogy nem került versenyen pontszámba. Ezzel második lettem volna, így maradtam a kilencedik.

    Ő volt az:

    Score: 177.556

    Weight: 76.086 kg (167.7 lbs)
    Time of Harvest: Oct 23 2011 18:48
    Shots Hit: 1
    Shot Distance: 60.600 m (198.8 ft)
    Weapons Used: 12 GA Pump Action Shotgun (Wood) with 12 GA Shells (Slug)

    Nem feltétlenül nagyon magas pontszámú, de szerintem ezzel meglett volna az érem a holnap reggel 7-kor záródó versenyen.

    Azért holnap megnézem és remélem ezt is beelőzik, mert akkor szomorú leszek. Azért még próbálkozom, de szerintem már ez ma ennyi volt. Elment ez a hajó.