Vadász MMO-t készítenek a Just Cause fejlesztői



FAQ - magyar oldal


  • Árnyvadász
    #1261
    Ötös szintű nyomkereséssel már azt is meg tudod mondani egy lábnyomról, hogy milyen a neme annak a szarvas fajtának. Ez nagyon jó. A nőstény nyomokat így nem kell már feleslegesen követni.

    Volt egy érdekes sztorim. Sátorból indultam, amit a vízparthoz közel vertem fel. Kijövök, összeszedem a sátrat, majd teszek pár lépést és hallom egy bika horkantását a partról. Nagyon közelről! Beazonosítottam és blacktail volt, ami azért is külön jó, mert pont egy ilyen versenyben vagyok benne.

    Elő akarom venni a távcsövet, de a rangefinder van berakva, erre akarok nyomni egy I-t, helyette egy T sikerül. Erre a közelben lévő szarvas bika el is menekült. 4,5 km nyomkövetés, hajsza után adtam fel a keresést. Rajta voltam az ügyön, de ötödjére már nem volt kedvem visszamenni az utolsó nyomhoz és megint megnézni, hogy merre ment.

    Kicsit csalódottan mentem egy tisztás felé, erre ismét horkanás hallatszik. Megint egy blacktail bika! Új remény, ez is nagyon közel van, fel is kapaszkodtam a dombra, majd guggolva, fekve közelítettem. Azt is hallottam, hogy lépked, de semmit nem láttam a magas fűtől meg a környező terep egyenetlensége miatt.

    Feltérdeltem, erre megugrott, de kettő bika! Néztem a távolban a menekülésüket, szép nagy szarvaik voltak. Aztán az egyik megállt és átváltott sétára. A másik teljesen bement az erdőbe, már látni sem lehetett egy idő után a távcsőben.

    Elő a fegyver, de a 300-as, mert én már nem megyek oda le shotgun-nal, el is fáradtam a majd másfél órás nyomkeresésben. Lövök. Lemegyek megnézni, persze egyből látszik: Nem talált.

    Kezdett a tököm tele lenni. Visszamásztam a helyre ahol a két bika megugrott, aztán kezdtem kibontani a sátrat, hogy majd folytatom innen, ennyi elég volt mára. Fordulok meg, erre a másik bika egy tehénnel a tisztás másik végén feltűnik.

    Gondoltam, jó akkor most már zárjuk le az egészet egy távoli lövéssel. Ez sikerült, mert 150 méterről leszedtem, de elég csekély pontjaim lettek belőle.

    Ez nem jött össze most.