diablo1336#21
Amikor még a dio1 volt illetve volt a dio2 is de akkor még nem futott a gépemen :D vagyis nem volt elég free spacem :D,akkro olvastam egy cikket a dio1ről ami röviden megfogalmaza miért a világ eddig egyik hanem a legjobb játéka!Nah tessék figyelni. aki már egyszer játszott vele és ne adj isten kiisjátszotta az még biztos tovább pörgeti nighmaren és hellen is,majd egyszer abba hagya.Eltelik egy vagy 2 év és újra előveszi és megint olyan a játék mintha soha nem játszott volna vele.EGyszerűen megunhatatlan.Ez dio1-re irták és teljes mértékben igaz én nem is tudom hányszor kezdtem el evele játszani.Engem a klaszikus 5. pálya fogott meg anno amikor a valor páncélt lehettet megszerezni no mind1.:D A dio2 meg még több pluszt adott az eddig is élvezhető játékhoz és ez a battlenet volt! istenkirály lett a játék és nagyon élvezhteő egyszerűen nem lehettetz soha megunni,köszönhető a annak h a játékot nem csaka verekedés és gyűjtögetés jelenti hanem a tradelés is,de hát eztt fanoknak enm kell mondani. Amugy van egy réteg aki alapból nem szereti az ilyen játékokat azt ennyi de aki egy kicsit is birja ezt a stilust annka biztos h a diablo sorozat örök kincs marad.
ui: Bg a dio2-höz képest? ne röhögtess márxd a játékélmény 1/20-át se nyujta a bg a dionak.Ha meg azt mondod mert h sokkal jobb a d&d-s játékok mert több varázslat hihetőbb,akkro meg inkább már M.A.G.U.S. szerepjáték mert az 1000-szer jobban irja az eseményeket,igaz olyat még nem csináltak ,de talán egyszer megérjük és akkor lesz végre igazio szerepjáték is eme számitógépes világban. nah ennyi röviden xd:D csocsi