Újabb Diablo 3 karakter?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ui: Bg a dio2-höz képest? ne röhögtess márxd a játékélmény 1/20-át se nyujta a bg a dionak.Ha meg azt mondod mert h sokkal jobb a d&d-s játékok mert több varázslat hihetõbb,akkro meg inkább már M.A.G.U.S. szerepjáték mert az 1000-szer jobban irja az eseményeket,igaz olyat még nem csináltak ,de talán egyszer megérjük és akkor lesz végre igazio szerepjáték is eme számitógépes világban. nah ennyi röviden xd😄 csocsi
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Ez 3D-s.
Gaming is believing.
Amúgy én ezeket a híreket úgy 2010 körül kezdeném el olvasni, akkor már leveszik a leplet akár 3-4 karakterrõl is, szóval ne szaladjunk ennyire elõre. De amúgy ez aranyos, hogy valaki ennyire tud otthon izgulni és naponta lesi, jajj, vajon melyik karaktert tették fel... illetve: jujj, miért ezt, és ezért lesznek dühösek... és ezt úgy mondom, hogy volt egy 92. szintû karim, egy 88. szintû varim is, az a kedvenc, és mostanság is keményen tolom, mert nagyon faja kis játék... 😊😊 De ez a "felhördülést okozott" meg a "felháborodás" stb engem megmosolyogtat. Kell az ingyen reklám.
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
Az izometrikus nézetben csak 2D/3D-s modellek szerepelnek, nem teljesen csak 3D-sek...
Számítógépes játékok potom áron? Az akciók gyűjtőoldala: http://spurgamer.blog.hu
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Én ebbõl úgy veszem le, hogy az új karaktert nõként mutatják be. Mivel ez már régóta tudott, h lehet majd neme változtatni, ezért sztem ezzel nincs baj.
Cikk író valamit elnézet
Hehe, ez gondot okoz egy D2-fannak?
Nekem az elsõ gondolatom volt, mikor a D2-t megláttam, hogy mi ez a giccses csilli-villi fos? A kettészakadó hullából kiszálló hupilila lélek volt a kedvencem, fõleg, mikor egyszerre 8-10 olyan szar döglött meg...
Ez még annál is gázabb lesz? Ehehe... Megérdemlitek. :] 😛
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...