ntex#5029
Persze hogy létezik, AI influencer-nek hívják ezeket, és már sajna tele van velük a net. Pár hete írtam itt is, hogy csináltak már sok ilyet, van ami kevésbé, van ami jobban sikerült, van amelyiknek már Onlyfans oldalt is csináltak és nagyon sok embernek fel sem tűnik hogy kamu csaj képeit vagy videóit nézegetik. Sajna ez lesz a jövő. Bennem már az olyan videók vagy képek alapból gyanakvást keltenek amiken a csaj túl "sterilnek" tűnik. Mint ezen a videón, amit épp az előbb dobott fel a YT, ezen is 100% hogy AI influencer látható.
Amikből erre következtetek, az az hogy itt is túl tökéletes a bőr, plusz ha a fejét nézed végig, észreveszed itt is azt a furcsa filterszerű hatást. Plusz két dolog ami számomra egyértelművé tette hogy AI szarság, 0:36-nál másik ruha kerül rá, és hirtelen vékonyabb, hosszúkásabb lesz az arca is :D A másik, a pillanatképen az az alien szerű kéz, no comment, főleg ha összeveted a másik kéz méreteivel. A köldöke is érdekes, szerintem ilyen köldök egyszerűen nem létezik. Ezek az apróságok az emberek nagy részének fel sem tűnnek tuti, mert a mellét nézik végig kb.
Ez meg már a twitterjéről van, szintén nem szükséges szerintem kommentár hozzá, ránézésre megmondja egy rutinosabb szem, hogy nem igazi: